SPO: Lídrem pro volby do sněmovny v Královéhradeckém kraji je ing. Jana Galbičková

19.05.2017 5:28

Mnoho občanů se ptá, proč volit SPO (ZEMANOVCE)? Odpověď je tato. Zeman potřebuje v parlamentu spojence! HLAS SPO ZEMANOVCŮM JE HLASEM PREZIDENTOVI!

SPO: Lídrem pro volby do sněmovny v Královéhradeckém kraji je ing. Jana Galbičková
Foto: SPO
Popisek: Jana Galbičková (SPO)

Jinak řečeno slovy básníka: Zemana se nevzdáme, Praha nám tu nevládne !!! Tato země je naše a na naplnění tohoto hesla ještě není pozdě!

Ing. Jana Galbičková, 48 let, trvale žije v Týništi nad Orlicí, Královéhradecký kraj. Vystudovala Provoz a ekonomii letecké dopravy na Vysoké škole dopravy a spojů v Žilině. Byla ředitelkou Krajské hospodářské komory Královéhradeckého kraje a starostkou města Týniště nad Orlicí. V současné době je zastupitelkou města a podniká v oboru nemovitosti.

Jako starostka Týniště neustoupila korupčním a neprůhledným praktikám. Ať šlo o neodůvodněně vysoké dotace do Sportovního klubu, nesouhlasila, aby v městské společnosti na zpracování odpadů ODEKO stáli v čele politici, kterým soud zakázal vykonávat funkci jednatelů. Rovněž kritizuje nevýhodné kupování nepotřebných nemovitostí - rodinných domů městem Týniště bez znaleckých posudků od místního zastupitele, který se narychlo vzdá mandátu, aby je městu mohl prodat. Nesouhlasila a dala prověřit podivné zadávání městských veřejných zakázek spojených s korupcí úředníka městského úřadu.

Z dalších priorit:
- Podpora zavedení společných obecních úřadů pro malé obce z důvodu efektivnější ekonomické správy území
- Ochrana veřejných financí tím, že nebudeme tolerovat praktiky, kdy si „podnikatel" založí firmu, kterou přivede k bankrotu a okamžitě si založí novou. Většinou jsou tyto aktivity spojeny s daňovými či jinými trestnými činy s dopadem na veřejné finance a poškozování občanů jako byla kauza OKD
- Chceme zpět oddělené prostory pro kouření v restauracích
- Vrátíme obcím zdroje pitné vody. Naše voda patří nám
- Zdaníme církve i restituce. Nehodláme zvýhodňovat církve na úkor škol, nemocnic, spolků a firem
- Chceme přímou volbu nejen prezidenta, ale také starostů, primátorů i hejtmanů

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…