SPR-RSČ: To má být nástupce Merkelové?

20.03.2017 7:37

Jeden by si pomyslel, že po kancléřce stižené nemocí šílených krav (Creutzfeldt-Jacobovým syndromem) už to snad nemůže být horší. Opak je pravda. Předseda německých sociálních demokratů a vyzyvatel Merkelové je bývalý šéf EP Martin Schulz.

SPR-RSČ: To má být nástupce Merkelové?
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

Alkoholik, který se pokusil o sebevraždu. Osoba, která dvakrát propadla a nemá ani maturitní vysvědčení, takže se nemohla ani dále vzdělávat. Hulvát, který proslul mnoha výroky naprosto mimo, a především vulgaritou v EP. Samozřejmě tam, kde není ani jeden skutečný odpůrce, jenom stádo zbabělců zkorumpovaných závislostí na pohádkových příjmech europoslanců, se snadno pravá povaha hulváta a ochlasty provalí. Nepřipomíná vám někoho na domácí politické scéně?

Ke svým všem předchozím katastrofálním slovům a činům přidal další.

Schulz označil USA, Turecko, Maďarsko a Polsko za nepřátele svobody. Pokud se jedná o Turecko, má Schulzu samozřejmě pravdu, je vrcholem drzosti obnovitele Osmanské říše, že dnešní Německo srovnává s tím nacistickým a proti Němcům štve lidi s tureckými kořeny, kteří žijí ve spolkové republice a těží z její životní úrovně nejvyšší v Evropě.

Pokud se týká Maďarů a Poláků, můžeme zvláště v případě Maďarska tamním obyvatelům jenom závidět vedení, které je schopno postavit dvojitý plot proti přivandrovalcům a nasadit proti nim i armádu. O Spojených státech, zvláště nyní pod vedení Trumpa, je přeci zbytečné debatovat.

Ani po prohrané druhé válce by asi těžko někdo dokázal sestavit scénář na jehož konci by byl naprosto demoralizovaný a totálně vygumovaný národ, který se hrbí pod implantovanými výčitkami, jenom lavíruje mezi blbcem, a ještě větším blbcem, než jsme doufali.

Jediný závěr, který lze udělat je ten, že Němci jako národ jsou naprosto odepsaní a měli by být v Evropě nahrazeni jinými národy, které v sobě mají ještě dostatek pudu sebezáchovy k obraně svého území a dostatek vůle žít a vítězit.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

10:21 Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

Směrnice o minimální mzdě, posilování kolektivního vyjednávání a posilování práv zaměstnanců – to js…