STAN: Děkujeme, že s námi kandidujete

03.10.2014 13:25

Volby do obecních zastupitelstev se budou konat už za několik dnů. Hnutí Starostové a nezávislí získalo důvěru ve stovkách obcí České republiky, kde se zapojilo do volebního klání, ať už formou samostatných kandidátek či ve spolupráci s místními nezávislými kandidáty. Právě těm patří za důvěru Starostům poděkování.

STAN: Děkujeme, že s námi kandidujete
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

V Moravskoslezském kraji se hnutí STAN účastní voleb v šestačtyřiceti obcích. „Tím, že s námi vytvořili společné kandidátní listiny, nám kandidáti v jednotlivých městech a obcích kraje projevili maximální důvěru. Zaslouží si upřímné poděkování hnutí STAN a musím říct, že tato důvěra je vzájemná,“ uvedl tajemník krajského výboru STAN v Moravskoslezském kraji Petr Rys.

Doufá, že spolupráce bude pokračovat i po volbách. „Věřím, že všichni společně uděláme maximum, abychom potenciál, který v naší předvolební spolupráci je, přetavili ve volební úspěchy v obcích a v následnou společnou práci pro občany. Přeji všem starostům i ostatním kandidátům, kteří do toho jdou s námi, ať uspějí,“ dodal Petr Rys.

A ve kterých městech a obcích Moravskoslezského kraje se hnutí STAN voleb účastní? Seznam je poměrně dlouhý: Bělá, Bohušov, Bruntál, Brušperk, Břidličná, Bukovec, Čeladná, Čermná ve Slezsku, Dětmarovice, Dlouhá Stráň, Dolní Lutyně, Heřmanovice, Hlinka, Hlubočec, Hlučín, Horní Suchá, Hošťálkovice, Hrádek, Janovice, Lichnov, Lučina, Malá Morávka, Morávka, Nové Sedlice, Petrovice u Karviné, Písek, Pržno, Radvanice a Bartovice, Rohov, Rudná pod Pradědem, Rusín, Rychvald, Řepiště, Stará Ves, Staré Heřminovy, Svinov, Svobodné Heřmanice, Široká Niva, Štěpánkovice, Štítina, Třemešná, Třinec, Velká Polom, Velké Heraltice, Vratimov a Vražné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: STAN

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.