STAN: Martin Půta navštíví kraje, setká se se členy a příznivci

09.07.2014 9:20

Martin Půta svou cestu po krajích započne v půlce července v Karlových Varech a skončí v srpnu v Liberci. Setká se s členy a příznivci Starostů a nezávislých (STAN), detailně se seznámí s tamní situací před podzimními komunálními volbami a vyjádří se ke krajským tématům.

STAN: Martin Půta navštíví kraje, setká se se členy a příznivci
Foto: Liberecký kraj
Popisek: Hejtman Martin Půta (Starostové pro Liberecký kraj)

„Chci se potkat se členy a příznivci STAN, protože komunální volby jsou nejdůležitějšími volbami právě pro komunální politiky tento rok,“ řekl Martin Půta.

Předseda Půta navštíví 15. července Karlovarský a Plzeňský kraj, 16. července Ústecký kraj, 17. července Jihomoravský a Zlínský kraj, 18. července Olomoucký a Moravskoslezský kraj, 28. července Jihočeský kraj, 29. července Prahu a Střední Čechy, 31. července Vysočinu, 1. srpna Královéhradecký a Pardubický kraj a 8. srpna svou cestu zakončí v domovském Libereckém kraji.

Po schůzce s vedením krajských organizací se s Martinem Půtou budou moci neformálně potkat novináři a zjistit jeho názory na témata, která se jednotlivých krajů týkají.

„Předpokládám, že řeč bude o registru smluv a podobných věcech, které naše starosty a starostky zajímají. Hlavně jim chci dodat energii, která rozhodně bude potřeba, protože to budou tři složité měsíce před volbami,“ řekl Půta.

Konkrétní místa a časy setkání s Martinem Půtou médiím upřesní krajští tajemníci formou avíza několik dní předem. Pokud máte zájem o zaslání informací, prosím, kontaktujte naše tiskové oddělení.

Cestu Martina Půty bude možné sledovat ve dnech jeho cesty živě na Twitteru (https://twitter.com/STANCZ).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: STAN

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…