STAN: Pokračují přípravy krajských voleb

06.09.2015 22:19

Středočeský krajský výbor STAN, který se sešel hned po prázdninách, rozhodl o startu intenzivní celoroční kampaně před krajskými volbami 2016.

STAN: Pokračují přípravy krajských voleb
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

Členové výboru stanovili pravidla a omezení, podle kterých budou zařazování kandidáti STAN na kandidátní listiny. A to i s ohledem na ochotu kandidátů pracovat v kampani, ale i na jejich připravenost pracovat v případě úspěchu i v orgánech kraje.

Krajský výbor doporučil i lídra pro Středočeský kraj. Jeho jméno ale bude zveřejněno až během podzimního představení všech krajských lídrů STAN.

Debata se pak stočila na konkrétní vedení kampaně a přípravu volebních témat. Celostátní témata STAN pro všechny kraje se připravují a budou se po dvou programových diskusích v Čechách a na Moravě, které proběhly v minulých týdnech, ještě znovu probírat na celostátní programové konferenci 20. listopadu. Krajský výbor se proto zaměřil hlavně na středočeské problémy: změnu zaběhnutého klientelismu stávajícího vedení kraje, sebeprezentace vrcholných krajských představitelů za krajské finance či změnu systému krajských dotací. 

Ing. Věslav Michalik, CSc., předseda Středočeské krajské organizace STAN

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

14:07 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Orbán - Musíme Evropu zachránit před novodobými soudruhy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k čtvrtečnímu projevu maďarského premiéra Viktora Orb…