STAN: Prosíme samosprávy v naší zemi o podporu Ukrajině

21.02.2014 9:52

Náš senátní klub Starostové a Ostravak dnes vydal tiskovou zprávu, ve které vyzývá k mírovému vyústění celého konfliktu na Ukrajině.

STAN: Prosíme samosprávy v naší zemi o podporu Ukrajině
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

Senátor Jaromír Štětina, člen senátního Výboru pro zahraniční věci, obranu a bezpečnost, monitoruje situaci přímo na místě a dle jeho slov: "Prezident Janukovic vyhlásil válku vlastnímu národu. Už nestačí politická klišé o tom, že jsme znepokojeni".

Jsme přesvědčeni, že lidé na Ukrajině potřebují humanitární pomoc a proto dnes oslovujeme samosprávy v naší zemi a doporučujeme zastupitelům a zastupitelkám, aby poskytli finanční podporu humanitárních aktivit. Příspěvky je možno poukazovat na transparentní konto Člověka v tísni, číslo: 2000537915/2010, které je věnováno Ukrajinské iniciativě v ČR a Ukrajinské tradici. Více informací naleznete zde: http://www.ukrajinci.cz/cs/aktuality/

Jsme přesvědčeni o tom, že je humanitární pomoc potřebná a stejně jako při povodních v roce 2013, nemíníme jen nečinně přihlížet. Lidé u Ukrajiny přeci pracují v mnoha našich městech a obcích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: STAN

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…