STAN: Vstupujeme do nové éry. Přidejte se k nám

04.12.2017 12:47

Starostové a nezávislí před měsícem vstoupili do země zaslíbené. Po obecních a krajských zastupitelstvech, senátu a evropském parlamentu jsme získali i zastoupení v poslanecké sněmovně.

STAN: Vstupujeme do nové éry. Přidejte se k nám
Foto: STAN
Popisek: STAN

Těsně před volbami i krátce po volbách nás oslovily dvě desítky lidí s žádostí o členství. Přidejte se k nám i Vy.

Starostové a nezávislí pokračují ve svém tažení českou politikou. Deset let bez jediného skandálu, deset let poctivé práce a deset let oplácení vaší důvěry.

Před měsícem jste nás coby nejmenší parlamentní stranu vyslali do poslanecké sněmovny a dnes získala naše poslankyně Jana Krutáková zastoupení ve dvou výborech tolik blízkých jižní Moravě - zemědělském a pro životní prostředí.

Poslanecká práce jí pomalu začíná, v té krajské a komunální v Jihomoravském kraji pokračujeme ve stále lepší kondici. Na podzim naši starostové posbírali ocenění za obec roku v Jihomoravském kraji, za nejlepší knihovnu, obecní zpravodaj, práci s občany, spolkový život atd. Na obcích to zkrátka umíme jako nikdo jiný.

Stejné úspěchy se nám daří i na úrovni krajské politiky. Spravedlivější rozdělení finančních prostředků, vysazování nových stromů nebo velmi potřebné zásady územního rozvoje nesou jasný rukopis našich krajských zastupitelů.

Zařazujeme dvojku

Nyní ale ještě přidáváme. S novými členy a posilněni ukotvením v poslanecké sněmovně se chystáme na volby pro nás nejdůležitější - komunální 2018. Stále jsme strana nejbližší občanům a tou chceme i zůstat. Čeká nás velký zápas o více jak 600 vesniček v Jihomoravském kraji, okresní města i Brno, kde chceme Starosty a nezávislé etablovat jako relevantní subjekt pro středopravé voliče.

Proto profesionalizujeme chod krajské kanceláře, zakládáme mladé Starosty a nezávislé v kraji a začínáme oslovovat aktivní nezávislé občany ke spolupráci. Můžete se k nám přidat i Vy. Nikdy to nebylo jednodušší. Stačí:

1. Vyplnit přihlášku registrovaného příznivce dostupnou zde.

2. Poslat ji elektronicky krajskému tajemníkovi: jakub.krainer@stan.cz

3. Sejít se s alespoň jedním členem krajského výboru a nechat se krajským výborem schválit.

Stojíme o každého pracovitého člověka, který chce přispívat k lepšímu chodu své obce, jižní Moravy i České republiky. Příští rok v komunálních volbách svou pracovitostí uspějeme. A potom zařadíme ještě vyšší rychlostní stupeň. Na konci naší cesty budou řádně spravované obce, oddlužené kraje a prosperující Česká republika. Pokud sdílíte naše hodnoty, můžete jít po této cestě s námi.

Nikdy to nebylo jednodušší a potřebnější. Těšíme se na Vás, na spolupráci na společném díle správy věcí veřejných. Česká republika si zaslouží lepší zacházení.

Jakub Krainer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

12:12 Prezident Pavel: Snahu o dosažení kompromisu nevzdávám

Vyjádření prezidenta republiky na tiskové konferenci po setkání s místopředsedou vlády Marianem Jure…