STAN: Zkušené starostky znovu získaly plnou důvěru

13.11.2014 20:14

O tom, jak náročné je vést obec, vědí také dvě úspěšné ženy z Moravskoslezského kraje, Jana Zechová a Marta Otisková. A vědí to spolehlivě. Ve svých obcích jsou již velmi zkušenými a především úspěšnými starostkami, o čemž svědčí fakt, že obě znovu dostaly plnou důvěru voličů i zastupitelů.

STAN: Zkušené starostky znovu získaly plnou důvěru
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

Jana Zechová je starostkou Velkých Heraltic od roku 2006 a pokud se nestane nic nepředpokládaného, měla by být v čele obce i příští čtyři roky. Janou Zechovou vedená společná kandidátka hnutí STAN a nezávislých kandidátů Velké Heraltice 2014 - 2018 obsadila v devítičlenném zastupitelstvu čtyři mandáty. Důvěru většiny zastupitelů pak Jana Zechová znovu získala na ustavujícím zasedání 29. října, kdy byla opět zvolena starostkou obce.

To Marta Otisková z Lichnova na Bruntálsku je ve funkci letos již osmnáctým rokem a jak se zdá, svoji práce dělá také velmi dobře. Svědčí o tom jednoznačné výsledky voleb v Lichnově: sdružení STAN a nezávislých kandidátů získalo pod vedením Marty Otiskové šest mandátů z devíti možných. Do funkce starostky ji potvrdilo ustavující zasedání lichnovského zastupitelstva ve čtvrtek 6. listopadu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: STAN

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice