STAN ve Zlínském kraji je posílen o starosty z Nivnice a Slavičína

12.11.2019 4:32

STAN ve Zlínském kraji je "bohatší" o zkušenosti dvou starostů. Novými registrovanými příznivci STAN se stal Ing. Miroslav Vykydal (starosta Nivnice) a Mgr. Tomáš Chmela (starosta Slavičína). Jejich žádosti o členství v hnutí STAN kladně schválil Krajský výbor ve Zlínském kraji.

STAN ve Zlínském kraji je posílen o starosty z Nivnice a Slavičína
Foto: STAN
Popisek: STAN

Tomáš Chmela je starostou Slavičína první volební období. Své zkušenosti pro řízení města Slavičín těží mimo jiné z předhozí pracovní pozice tajemníka Sdružení místních samospráv ČR. "Hlavní poslání mé činnosti spočívalo v prohloubení práce uvnitř našeho sdružení.  V průběhu desetiletého působení v SMS jsem postupně získával zkušenosti, vycházející z potřeb a postřehů přímo od starostů.," doplňuje své zkušenosti Tomáš Chmela.

Miroslav Vykydal je starostou obce Nivnice od roku 2015. Kromě své agendy starosty se zaměřuje na oblast rozvoje venkova. "Rozvoj venkova považuji ve Zlínském kraji za jednu z klíčových oblastí, která má vliv na kvalitu života občanů v obcích. V naší obci dlouhodobě usiluji o zkvalitnění infrastruktury a zlepšení životního prostředí venkova. Důležité je také zvyšení zaměstnanosti a posílení konkurenceschopnosti zeměděleské výroby," doplňuje Miroslav Vykydal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.