Sadovský (ANO): Ministerstvo pro místní rozvoj nás opět poctilo návštěvou

18.10.2015 14:33

Dne 14. října 2015 proběhlo v malém sále Nového Adalbertina setkání náměstkyně ministryně MMR Kláry Dostálové s členy a sympatizanty ANO.

Sadovský (ANO): Ministerstvo pro místní rozvoj nás opět poctilo návštěvou
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Klára Dostálová přijela v doprovodu Jany Malíkové, ředitelky kabinetu ministryně Karly Šlechtové. Debaty se zúčastnila i poslankyně za Východočechy Martina Berdychová.

Po krátké úvodní řeči paní náměstkyně přišla smršť otázek z oblasti regionálního rozvoje a dotačních programů. Hosté byli seznámeni s novým seznamem možností čerpání dotací pro obce. Mimo jiné zde zazněly otázky z oblasti Senioři 60+, komunitní centra, startovací byty, ale i program na zateplení domů (podobný program má Ministerstvo životního prostředí " zelená úsporám"). Obce jistě velmi ocení možnost využít dotační program na opravu silnic druhé a třetí třídy. Novinkou je také možnost čerpání peněz na demolice, které se ale zatím týkají pouze sociálně vyčleněných území. Vášnivá debat byla věnována i veřejným zakázkám. Asi po hodině a půl bylo setkání ukončeno a všichni se rozjeli do svých domovů. Věřím, že tato akce byla přínosem pro všechny zúčastněné a těším se na další obdobné setkání.

Informace o všech vypsaných dotačních programech najdete na www.dotaceeu.cz.

Petr Sadovský, Krajský místopředseda ANO

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.