Šance pro Příbram zabodovala se svou kampaní

13.02.2015 5:28

Výrazný úspěch zaznamenala se svou loňskou komunální kampaní Šance pro Příbram. V soutěži o nejlepší předvolební kampaň, kterou pořádá Institut politického marketingu (více na www.zlatylistek.cz), získala v odborných kategoriích jedno první, jedno druhé a jedno třetí místo. V počtu nominací skončila v grand kategorii Komunální kampaně na 2. místě.

Šance pro Příbram zabodovala se svou kampaní
Foto: Šance pro Příbram
Popisek: Šance pro Příbram

„Je to obrovský úspěch a  máme z něho velkou radost. Kampaň jsme si poctivě odpracovali a rádi na ni vzpomínáme. Vládla při ní perfektní nálada a točila se kolem ní skvělá banda lidí,“ uvedl Vladimír Král, lídr Šance pro Příbram.

Autorem kampaně a jejím realizátorem byl příbramský rodák Milan Hulínský. Ten před více než deseti lety působil ve městě i jako novinář – naposledy v pozici redaktora MF Dnes. Od roku 2003 se zabývá politickým marketingem i marketingovou komunikací pro komerční klienty. „S Vláďou Králem se známe už dvacet let.

Na letitém přátelství jsme založili i naši spolupráci při kampani, a to byl velmi dobrý základ. O něco později se přidal i Petr Kareš – neskutečná studnice energie, informací a nápadů. Byla to skvělá jízda,“ řek Milan Hulínský. „Velkou motivací pro nás všechny pak byla citelná touha Příbramáků po změně nedobré atmosféry ve městě,“ dodal.

Šance pro Příbram získala 1. místo za nejlepší kontaktní kampaň, 2. místo za kreativní ideu a 3. místo za tiskovinu (Fofr zprávy). Do soutěže se přihlásilo v jedenácti odborných kategoriích s více než dvěma sty počiny 31 kampaní z loňských komunálních, senátních a evropských voleb. V odborných kategoriích posuzovala porota všechny kampaně dohromady. Do finále pak vždy nominovala tři nejlepší.

A kde vidí Šance pro Příbram základ svého úspěchu? „Ve velké spontánnosti, kamarádství, možnosti se opřít o desítky dobrovolníků v kampani a v profesionálním vedení kampaně,“ řekl Vladimír Král.

Šance pro Příbram získala v pětadvacetičlenném zastupitelstvu města tři mandáty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …