Seďa (ČSSD): V české politice neví pravá ruka, co dělá levá. O mozku ani nemluvě

20.02.2021 22:09

Komentář na facebookovém profilu k aktuální situaci na politické scéně

Seďa (ČSSD): V české politice neví pravá ruka, co dělá levá. O mozku ani nemluvě
Foto: archiv A. Seďa
Popisek: Antonín Seďa

Mrzí mne, že se opět potvrdla má předtucha, že ČSSD opět prokáže svoji zbabělost a licoměrnost, a podpořila rozpočtový schdek 500 miliard korun. Přece jasně a logicky kritizovala pravicový daňový balíček. Tohle přece není srozumitelná politika. Toto není cesta k obnovení důvěryhodnosti sociální demokracie. Jdeme cestou "košile bližší než kabát", na což dlouhoodbě doplácíme. Opravdu nás oportunní politika zachrání před potupnou porážkou?

V české politice se neví, co dělá levá a pravá ruka. O mozku ani nemluvě. Den poté, co poslanecká sněmovna odsouhlasila pandemický zákon a omezila platnost nouzového stavu do data účinnosti tohoto zákona, Senát podal podání k Ústavnímu soudu ČR ke zrušení nouzového stavu. Nejenže zase bere ÚS za třetí komoru parlamentu, ale zároveň ukazuje, jak je na tom špatně celá česká politická scéna a že existují rozpory mezi poslanci, senátory a hejtmany, a to uvnitř té které pravicové politické strany. Jak se v tom má vyznat široká veřejnost, je otázkou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Místa, spojená s romským holocaustem, překryl nezájem

20:07 Premiér Fiala: Místa, spojená s romským holocaustem, překryl nezájem

Premiér Petr Fiala se s ministrem zahraničních věcí Janem Lipavským a ministrem kultury Martinem Bax…