Sedláček (SPR-RSČ): Valorizace penzí a rostoucí ceny

12.02.2017 20:19

Důchodci zchudnou. Valorizace penzí růst cen nepokryje.

Sedláček (SPR-RSČ): Valorizace penzí a rostoucí ceny
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

Po přečtení článku jsem zjistil, že ten, kdo to napsal, „objevil Ameriku“, valorizace dělá zhruba 300 kč pro rok 2017,  ale ceny masa, mléka a výrobků z něj, dále zeleniny, zkrátka všeho a to nemluvím o pohonných hmotách se začaly zvyšovat již před vánoci a tento trend pokračuje i nadále.

Je tedy nad slunce jasné, že důchodcům životní úroveň klesne, protože za příspěvek od státu cca 300 Kč. Nepokryjí své náklady. Uskutečněný nárůst důchodů nepokryje ani zvýšený nárůst maloobchodních cen vlivem zavedení EET, a to o cenách energií a vody vůbec nemá cenu hovořit.

V porovnání s jinými státy Evropy a to nejen výškou důchodů, ale i průměrných mezd patříme k zaostalým státům. Je ostudné jakou penzi dostane člověk po více jak 40 letech práce v ČR. Hlavně, že má stát štědře otevřenou ruku pro ty, kteří nikdy nepracovali a pracovat nebudou, pro migranty a podvodné neziskové organizace. Pokud by je stát přestal podporovat, zbylo by víc peněz i na důchodce.

Na jedné straně pár lidí za přispění státu bohatne, když většina lidí chudne, a věřte, že za podpory současných vládních stran to nebude nikdy jiné, republika je rozkradená, hlavně rozprodaná cizím firmám, čímž veškeré zisky odchází do ciziny. Krásný příklad jak podnikatelé parazitují na lidech je OKD a tzv.Bakalovy byty. Kde je pan Bakala defakto ukrad za přispění státu a současné vládní strany .tak  místo aby si havíři užívali důchody za těžkou práci, teď platí vysoké nájmy.

Blíží se volby, je tedy nutné aby lidé a hlavně i důchodci konečně dali nevoli současným vládním stranám ČSSD, ANO,KDÚ ČSL, ODS, TOP 09 a KSČM, jsou to strany, které naši zemi rozprodali, rozkradli a nic dobrého pro naše občany neudělali.

Proto je potřeba volit takovou stranu co má léty prověřený a ucelený program

Kamil Sedláček

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zeman (PRO): Stop nelegální migraci, nechceme islámský chalífát

9:15 Zeman (PRO): Stop nelegální migraci, nechceme islámský chalífát

Dnešní oprávněné diskuze o současném návrhu migračního paktu jsou vedeny víceméně ve dvou rovinách: …