Sedláček (SPR-RSČ): Zákaz kouření

20.01.2017 17:38

Naše vláda a jejich zákony

Sedláček (SPR-RSČ): Zákaz kouření
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

 Tak nám naše vláda po EET zavedla zákaz kouření v restauracích a tímto nepřiměřeným zásahem do soukromého podnikání předvedla svoji „aroganci moci“. Ovšem nerozumím tomu, proč brojí jen proti kuřákům, měli by udělat ještě zákon o zákazu prodeje alkoholu, ten také přece škodí. A co takhle auta? Když jdu po chodníku vedle kolony stojících aut, je to také nebezpečné pro naše zdraví, kouřící komíny nevyjímaje.

Tak to vypadá, že bychom v zájmu zdraví měli zakázat kromě kouření i prodej alkoholu, benzínu, uhlí a zavřít všechny továrny.  Jak dlouho si ještě necháme diktovat takovéto podmínky a napadání soukromí? Za chvíli nám zakáží kouřit i doma, už teď nám můžou vlézt do soukromí pod záminkou kontrol kotlů a čím topíme.

Já sám jsem nekuřák, ale pokud budu chtít jít do restaurace, tak přece počítám s tím, že se tam kouří, nebo si vyberu takovou, kde ne, a půjdu tam. Nikdo přece nemůže nařizovat lidem, co můžou dělat ve svém soukromí, protože tím soukromé restaurace určitě jsou. Takovéto zákony je třeba okamžitě zrušit i s našimi zákonodárci a poslat je po Vltavě.

Kamil Sedláček

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice