Sehnal (APB): Vládo, už žádný krok zpět, pusť konečně žáky do škol

09.04.2021 20:15

Zatímco výroba a úřady si po dobu trvání pandemie svoji funkci zachovaly, školy bohužel ne. Distanční výuka není vůbec schopná nahradit klasickou formu vzdělávání, může být doplňkem, ale ne základem pro nabytí znalostí.

Sehnal (APB): Vládo, už žádný krok zpět, pusť konečně žáky do škol
Foto: Archiv APB
Popisek: Děti ve škole

Z vysokých škol odchází studenti, protože pro ně distanční výuka není dostatečně atraktivní a po vzoru svých kamarádů, kteří se na vysokou školu nedostali, odchází a jdou si raději něco vydělat. Prostě chybí motivace. Podobně je tomu na středních a odborných školách – učilištích. Do základních škol se žáci vrátí, snad. Nepochybně i žákům základních škol chybí kontakt se spolužáky, snaha se poměřovat svými výsledky v rámci školního kolektivu.

Před naší základní školou je výstava obrázků dětí. Velice chválím školu, že dětem umožní, aby své obrázky mohly vystavit a ukázat ostatním dětem a rodičům. Vládo, děti patří do škol, my to víme.

Ing. Pavel Sehnal

  • Praha bez chaosu
  • zastupitel měst. části




 

reklama

autor: PV

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Danuše Nerudová je asi slepá

4:30 Dostálová (ANO): Danuše Nerudová je asi slepá

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k migraci