Sehnalová (ČSSD): Spravedlnost už začíná vidět na jedno oko

28.11.2017 9:11

Slepota, tedy, že měří všem stejně, je to, co od spravedlnosti chceme a jako společnost bychom tuto její vlastnost měli pečlivě chránit. Jenže ouha.

Sehnalová (ČSSD): Spravedlnost už začíná vidět na jedno oko
Foto: sehnalova.cz
Popisek: Europoslankyně Olga Sehnalová

Vítěz voleb má problém a policie opět požádala o jeho vydání. Včera jsme se dozvěděli z úst nového předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Radka Vondráčka z Hnutí ANO, že při rozhodování o vydání k trestnímu stíhání se mají zvážit zájmy země. To je ovšem inovace! Takže nové doporučení z tábora ANO zní, ne padni komu padni, ale když vyhrajete volby, tak už jste vlastně beztrestný, protože přece není v zájmu země, aby byl očekávaný premiér vydán trestnímu stíhání. Toto jsou opravdu neuvěřitelná prohlášení, která by zapadnout neměla. Otázkou pouze je, zda jde o připravenou jednotnou marketingovou linku, kterou se bude zdůvodňovat zamítavé hlasování poslanců nebo jen advokátní iniciativa nového pana předsedy Sněmovny.

Olga Sehnalová

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

14:02 Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v ústředně CIA.