Semelová (ČSSD) se stala historicky první starostkou Luhačovic

08.11.2014 10:44

Ve čtvrtek 6. listopadu potvrdilo podpisem všech dvacet jedna zastupitelů slib.„Slibuji věrnost České republice. Slibuji na svou čest a svědomí, že svoji funkci budu vykonávat svědomitě, v zájmu města Luhačovice a jeho občanů a řídit se Ústavou a zákony České republiky".

Semelová (ČSSD) se stala historicky první starostkou Luhačovic
Foto: wikipedia
Popisek: Luhačovice

Následně zástupci občanů přistoupili k tajným volbám, devatenácti hlasy byla zvolena do funkce  první starostky v historii Luhačovic Ing. Bc. Marie Semelová. Na pozici místostarosty byl zvolen Radomil Kop.

V sedmičlenné Radě města Luhačovice mimo starostky a místostarosty dále zasednou: Bc. Zdeněk Červenka, Stanislav Duháň, Mgr. Roman Lebloch, Ing. Marian Ležák, David Ruman.

Zastupitelstvo zřídilo výbory kontrolní, finanční a výbor pro občanské záležitosti a následně zvolilo jejich předsedy a členy.

Kontrolní výbor: Mgr. Mgr. Přemysl Janík (předseda) a Mgr. Radek Bednařík, Mgr. Luďka Mejzlíková, Mgr. Eva Tomalová, Mgr. Aleš Vymětalík (členové).

Finanční výbor: Robert Kolařík (předseda) a Ing. Roman Dostálek, Ing. Jaroslav Hubáček, Josef Michálek, Mgr. Luděk Olejník, Martin Plášek ml., Mgr. Lenka Semelová DiS. (členové).

Výbor pro občanské záležitosti: Mgr. Zdenka Pančochová (předsedkyně) a Bc. Silvie Beblavá, Bc. Hana Peňázová, Iva Slováková, Eva Valášková (členky).

Výsledky voleb do Zastupitelstva města Luhačovic na období 2014–2018

Ing. Bc. Marie Semelová (ČSSD), Mgr. Roman Lebloch (ČSSD), Mgr. Eva Tomalová (ČSSD), Mgr. Aleš Vymětalík (ČSSD), David Ruman (ČSSD), Ing. Karel Zicha (KDU-ČSL), Mgr. Marcela Pazderová (KDU-ČSL), Mgr. Přemysl Janík (KDU-ČSL), Mgr. Lenka Semelová DiS (KDU-ČSL), Radomil Kop (ANO 2011), Mgr. Kamil Malota (ANO 2011), Bc. Zdeněk Červenka (ANO 2011), Mgr. Luďka Mejzlíková (NEZÁVISLÍ - VOLBA PRO NAŠE MĚSTO), Ing. Martin Plášek (Nezávislí - Volba pro naše město), Robert Kolařík (Nezávislí - Volba pro naše město), Stanislav Duháň (ODS), Ing. Jaroslav Hubáček (ODS), Ing. Marian Ležák (TOP 09 a nezávislí), Josef Michálek (TOP 09 a nezávislí), Ing. Roman Dostálek (KSČM), Mgr. Zdenka Pančochová (Luhačovice - msto spokojených občanů a STAN).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luhacovice.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

8:19 Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

„Už v 18. století byl vydán příkaz zapisovat do matrik všechny narozené děti bez příplatku k taxe št…