Semelová (KSČM): Je řada lumpů s čistým rejstříkem a řada těch, co uklouzli, ale neměly by na to doplácet děti

17.09.2014 16:20

Projev na 17. schůzi Poslanecké sněmovny dne 17. 9. 2014

Semelová (KSČM): Je řada lumpů s čistým rejstříkem a řada těch, co uklouzli, ale neměly by na to doplácet děti
Foto: red
Popisek: Marta Semelová (KSČM)

Děkuji. Vážený pane předsedající, vážené kolegyně, kolegové, chtěla bych zareagovat na vystoupení, které tady teď zaznělo. My jako klub KSČM bychom určitě podporovali a vždy jsem prosazovali, aby přídavky na dítě byly na každé dítě, aby porodné bylo na každé dítě. V tuto chvíli je ovšem návrh předložen tak, jak je předložen. Myslíme si, že každá koruna je pro rodiče dobrá, proto to podporujeme.

Na druhou stranu bych chtěla ještě ale zareagovat na to, co tady zaznělo, že by to mělo být podmíněno tím, že člověk, který má dostat tyto peníze, musí pracovat, nesmí být dlouhodobě nezaměstnaný apod. Prosím vás, pokud máme v České republice statisíce lidí bez práce, kde v některých regionech jsou fronty na jedno pracovní místo, tak objektivně toto není možné zajistit, a mnohdy za to sami tito lidé nemohou, že nemají práci. S tím si myslím, že se nedá souhlasit.

Pokud jde o čistý trestní rejstřík, myslím si, že mezi námi je řada lumpů, kteří mají čistý trestní rejstřík, a řada těch, kteří někde uklouzli, ale určitě by na to neměly doplácet děti, takže i toto považuji za naprosto neopodstatněné. Děkuji. (Potlesk KSČM)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PSP ČR

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…