Senátor Antl: Čtyřicet fotbalovým oddílům v kraji dostalo bezpečné branky

18.09.2016 21:11

Projekt bezpečných branek krajského fotbalového svazu jde do finální části. První pár branek byl slavnostně přádán 9. září v Třebši, v klubu, kde mají v nejmenších mládežnických kategoriích přes 200 dětí.

Senátor Antl: Čtyřicet fotbalovým oddílům v kraji dostalo bezpečné branky
Foto: Redakce
Popisek: Miroslav Antl

Díky finanční podpoře Královéhradeckého kraje poputují bezpečné branky v následujících týdnech do 40 oddílů v kraji. A to je dobře.

A názor krajského zastupitele a senátora Miroslava Antla?

"Jsem fakt šťastný, že se podařilo celý projekt bezpečných branek dotáhnout do zdárného konce. Královéhradecký kraj tak po mé opakované "intervenci" vedle každoroční finanční podpory trenérů mládeže výrazně přispěl i na další projekt krajského fotbalového svazu, a to je moc dobře. Branky dostanou všechny oddíly, které si o ně zažádaly, což v tuto chvíli znamená 40 párů branek do 40 oddílů. Já, bohužel, ze své praxe znám smrtelné případy malých dětí, zaviněné pádem branky - a když už chceme, aby naše děti sportovaly, musíme se postarat o jejich bezpečí."

O předání bezpečných branek 40 klubům v kraji informoval na svých stránkách Hradecký deník (ZDE). Článek zveřejnila také čtvrteční MF Dnes a bezpečné branky se dostaly také na titulní stranu časopisu Fotbal v kraji, který již přes 10 let vychází v Královéhradeckém kraji a je v rámci republiky raritou. Fotografie v galeriií jsou od Luboše Douděry a Míry Hofmanna, podívejte se také na reportáž Honzy Duška (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…