Senátor Antl: Na V. sjezdu Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska

14.07.2015 21:04

V sobotu 4. července se přes 300 dobrovolných hasičů z celé České republiky sjelo do Domu hudby v Pardubicích na V. sjezd Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Mezi vzácnými hosty sjezdu nechyběl ani senátor Miroslav Antl.

Senátor Antl: Na V. sjezdu Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska
Foto: Redakce
Popisek: Miroslav Antl

Ve volbách obhájil post starosty Ing. Karel Richter. Za členy výkonného výboru SH ČMS byl za Královéhradecký kraj zvolen Jiří Orsák, do Ústřední kontrolní a revizní rady pak Bc. Dagmar Bittnerová.

Ke zvolení blahopřál starostovi Karlu Richterovi i Miroslav Antl:

„Dovolte mi, abych Vám pogratuloval ke znovuzvolení do nejvyšší funkce SH ČMS, když z nedávné své zkušenosti vím, že obhajoba mandátu je náročnější a složitější než zvolení první.

Přeji Vám ve Vaší funkci JEN TO NEJLEPŠÍ - a těším se na další přínosnou spolupráci, když jsem k dispozici nejen "svým" dobrovolným hasičům v senátním obvodu č. 48 finanční a další podporou, ale i Vám ve vedení SH ČMS zejména podporou legislativní coby předseda Ústavně-právního výboru Senátu Parlamentu ČR, jak ostatně zmínil ve svém vystoupení pan kolega senátor Petr Šilar.“

Blahopřejeme všem nově zvoleným zástupcům SH ČMS!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě