Senátor Antl: Setkání „tři rebelů“ na Radnici v Náchodě

30.06.2014 14:49

Poděkování řediteli nemocnice Ing. Miroslavu Vávrovi, CSc.

Senátor Antl: Setkání „tři rebelů“ na Radnici v Náchodě
Foto: Redakce
Popisek: Miroslav Antl

V pátek dopoledne 27. června 2014 se senátor JUDr. Miroslav Antl dostavil na Městský úřad v Náchodě, aby v slavnostní síni Radnice města Náchoda společně se starostou města a poslancem Parlamentu ČR panem Janem Birke společně poděkovali odcházejícímu řediteli Oblastní nemocnice v Náchodě a v Rychnově nad Kněžnou panu Ing. Miroslavu Vávrovi, CSc. za jeho obětavou a přínosnou práci pro občany a zdravotníky Náchodska a Rychnovska a výrazné zlepšení hospodaření a ekonomických výsledků obou nemocnic.

Krom lékařů a dalších zaměstnanců Oblastní nemocnice Náchod a Rychnov nad Kněžnou jsou tito ústavní činitelé a členové Zastupitelstva Královéhradeckého kraje Jan Birke a Miroslav Antl (bohužel) jediní, kteří odcházejícímu panu řediteli Vávrovi za jeho práci poděkovali a ocenili jeho nesporné zásluhy na zachování lékařské péče a celkové zlepšení situace v těchto nemocnicích.

Senátor Miroslav Antl předal řediteli Miroslavu Vávrovi své senátorské víno a knihu: „Zločin a trest v českých dějinách“, k níž napsal předmluvu a expertní doporučení – a dodal, že kniha potěší nejen skvěle popsanou historií, ale zejména vítězstvím spravedlnosti a potrestáním zločinců tresty hrdelními, přičemž k dobré četbě samozřejmě patří i kvalitní víno…

Pan ředitel Ing. Miroslav Vávra, který byl ke dni 5.5.2014 sesazen z funkce předsedy představenstva Zdravotnického holdingu Královéhradeckého kraje a.s. (= ZH KHK), a byl poté novým předsedou představenstva ZH KHK MUDr. Jiřím Skřivánkem odvolán i z funkce ředitele Oblastní nemocnice v Náchodě a Rychnově nad Kněžnou, se vrací zpět do Městské nemocnice ve Dvoře Králové nad Labem jako ředitel.

Nelze pochybovat o tom, že i on bude (společně s náchodským poslancem-starostou a s rychnovským senátorem) nadále sledovat vývoj v obou nemocnicích, ale i ve Zdravotnickém holdingu KHK a v celém krajském zdravotnictví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miroslav Antl - profil

MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

Korespondenční volba

Jak se bude prosím kontrolovat platnost dokladů (OP, pas a pod.) při korespondenční volbě ? Děkuji za info. Tůmová

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ODS: Tatra je takové nákladní Ferrari

21:03 ODS: Tatra je takové nákladní Ferrari

Alexandr Vondra a Veronika Vrecionová s Ondřejem Krutílkem zakončili svůj čtyřdenní výjezd na Moravu…