Senátor Doubrava: Anketu blbý a blbější vyhrála údajná pedagožka Štěpánová

01.03.2016 17:04

Tož, rozdávaly se Oskary. Konečně se dočkal i kluk Leonardo DiCaprio. Dostal ne příliš hezkou sošku Oskara. Byl šťastný, že se dočkal poměrně mladý (41 let) Ceny Akademie 2016. Ale také bylo avizováno, že atmosféra houstne, protože černoši soptí, že všichni Oskarově nominovaní herci jsou běloši a tmavý je jen moderátor Chris Rock.

Senátor Doubrava: Anketu blbý a blbější vyhrála údajná pedagožka Štěpánová
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava

V české kotlině zase vyhrála v soutěži „Blbý a blbější“ (BaB) Petra Štěpánová hostující ve svém pozemském životě kdesi v Brně. Je kvůli tomu také populární, že ji Policií ČR prý byla poskytnuta policejní ochrana, tak je prý populární!
Analytik Jiří Mikeš ji na cenu BaB vlastně vřele doporučil, když napsal o show u Jílkové „Máte slovo“ o Štěpánové toto: „Kdo byl úplně mimo mísu, té jsem se zhrozil, to byla učitelka Štěpánová. To bylo něco tak strašného. To jsem si říkal: Tak tohle učí ty naše děti, vnuky? Tak to jsme to teda dopracovali.“

Ona totiž držitelka ceny „Blbý a blbější“ je pedagožka alias učitelka. Psychicky je nevyrovnaná a trpí politickými bludy. Je to léčitelné, ale jenom pokud se člověk setká s brutální realitou. To ale Štěpánové nehrozí. Papouškuje jenom to, co kolem sebe slyší. Říká se tomu víra. Myslí si proto, že je neomylná. Říkala u madam Jílkové:

„… jsem učitelka, učím děti na prvním stupni, takže tam okamžitě poznáte ve třídě, kdo zlobí, narušuje, kdo nectí hranice druhého. A máme s tím hodně práce ty děti naučit, co smím a nesmím, a kde už je můj, kde je můj prostor, a kde už je prostor jiného. Takže to je úplně to stejné s panem Putinem. On teda jednou prohlásil, že my na nikoho neútočíme, my jenom bráníme své zájmy. A já myslím, že jaké on má zájmy? Jaké má zájmy Rusko? /Nesrozumitelné/. Já myslím, že je to všem jasné. Oni se chtějí rozpínat, to jsou jejich zájmy.“

Ona má fixní ideu. Myslí si, že pozná, kdo zlobí. Musí to vědět, protože to pozná u dětí. Vždyť ví všechno, je učitelka. „Já myslím, že je to všem jasné,“ říká, když ukazuje na celoplanetární nebezpečí značky Putin. Jde o fanynku stejného typu jako, měl v třicátých letech Hitler. Je fanaticky zahleděná do představy, kterou převzala, ale myslí si, že je její.

Mělo by se přezkoumat, zda není duševně vyšinutá

Na otázku Jílkové vyhrkla: „ Já vám velmi ráda řeknu, co učím děti. Děti velmi zajímá Hitler, zajímá je 2. světová válka… Co udělaly Spojené státy? Spojené státy osvobodily Evropu od agresora Hitlera.“

Její zkratkovité odpovědi se zcela nepřesnými historickými informacemi, vypovídají o jejím zmatení a špatném duševním stavu. Když slyší kritiku „To si děláte legraci,“ opět se zaštítí tím, že je úča čili učitelka: „No tak se naučte dějepis.“ Nespornou hloupost, kterou řekla, zaštítila funkcí, podobně jako muslimové Mohamedem nebo křesťané Ježíškem.

Mělo by se přezkoumat, zda není duševně vyšinutá, když řekla: „A můžu vám říci, co mně vzkazují děti, kterých jsem se dneska ptala, co mám vzkázat v televizi a ony mi řekly, prosím vás, řekněte tam, ať už skončí komunismus. To jsou desetileté děti. Takže... Takže a to jsou, a já jsem řekla, máte pravdu, máte pravdu, protože vaše budoucnost, a staří lidé, jedna holčička řekla, kde to končí. Ale já bych chtěla poprosit pana předsedu Kalouska, který je představitel teda pravicové strany, aby se už konečně začalo s komunismem něco dělat…“

Vkládala do úst dětí něco, co říkají jenom umanutí dospělí. Pro dnešní desetileté děti je komunismus něco jako ze středověku, cosi vzdáleného, čím je maximálně úča na chvíli otravuje v dějepisu.

Ve jménu dětí chce konečně zakázat komunistickou stranu. I pravičák Kalousek ji v debatě poslal diplomaticky do pr..le. Štěpánová je nemocná primitivním antikomunismem. Školní inspekce by měla nechat přezkoumat její duševní stav. Nicméně i bez toho je šampionem – vyhrála v letošní soutěži „Blbý a blbější“. To, že za své primitivní názory nalezla pochvalu jistého Štětiny, dokazuje, že primitivní skutečně jsou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokop (Levice): Levice chce osvobodit člověka z totality peněz

14:17 Prokop (Levice): Levice chce osvobodit člověka z totality peněz

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k levicovosti politiky.