Senátor Doubrava: Člověk má být to, co je, a nemá být to, co není

26.09.2016 15:52

Ve volbách do Senátu PČR v roce 2016 obhajuje Jaroslav Doubrava za hnutí Severočeši.cz mandát v obvodu č. 31 – Ústí nad Labem.

Senátor Doubrava: Člověk má být to, co je, a nemá být to, co není
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava ze sdružení Severočeši.cz

Jaroslav Doubrava, výrazný český politik, senátor za obvod č. 31 – Ústí nad Labem, bývalý starosta obce Telnice, zastupitel Ústeckého kraje a člen hnutí Severočeši.cz, obhajuje svůj senátorský mandát. Právě vydal předvolební klip, který je výjimečný v několika ohledech. Na podkresu Smetanovy Vltavy se střídají docela „obyčejné“ obrázky ze života Jaroslava Doubravy; čte knížku, griluje na zahradě, opravuje hodiny, povídá si s manželkou... A jediné, co v klipu zazní, je slavný Werichův citát: „Když už člověk jednou je, tak má koukat, aby byl. A když kouká, aby byl a je, tak má být to, co je, a nemá být to, co není, jak tomu v mnoha případech je.“ Přes zdánlivý obsahový minimalismus je výsledek velmi silný a přesvědčivý, ostatně, podívejte se sami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stále žijeme ve světě nerovných práv

18:09 Zaorálek (SOCDEM): Stále žijeme ve světě nerovných práv

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke stávce platformových kurýrů