Senátor Doubrava: Merkelová před soud?

31.10.2015 9:16

Merkelové nestačí, že se EU musí vyrovnat s návalem stále přicházejících nelegálních migrantů.

Senátor Doubrava: Merkelová před soud?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava

Bude třeba Merkelovou pohnat před soud?

Německá kancléřka Merkelová se stává pro Německo a Evropu již skutečně nebezpečnou. Požaduje, aby Evropská unie přivezla statisíce uprchlíků přímo z Blízkého východu. Chce se stát největším převaděčem v Evropě!

Merkelové nestačí, že se EU musí vyrovnat s návalem stále přicházejících nelegálních migrantů. Hodlá prý prosadit zavedení povinných kvót pro rozdělování pravděpodobně až statisíců lidí, kteří by byli dopraveni přímo z Blízkého východu. Kromě toho chce také EU šikanovat mimořádnou evropskou daní na financování migrantů.

Vyzývám německé politiky a právníky. Prosím, najděte prostředek, jak Merkelovou pohnat před soud a vyhnat jí z politiky. Je to Hitler pseudohumanismu. O to je situace horší.

Prý německá (nepříčetná) kancléřka nechápe, že středo a východoevropské země žádají o solidaritu proti hrozbě Purinová Ruska, ale odmítají sdílet břemeno migrační krize. Jenže, hysterické obavy z Ruska jsou agendou pouze pro od reality utržených psychopatických tzv. prozápadních politických elit. S občany ve svých zemích nemají tito  východo – středo – evropští politici a protiruští aktivisté nic společného. Občané na středo východě Evropy se Ruska nebojí. Ani o něm nevědí. Je daleko a ničím nás neohrožuje.

Lidé se bojí nezaměstnanosti, ale i krutosti nadnárodních ekonomických korporací, nepřizpůsobivých lidí, ale také islamistů a nelegálních migrantů, kteří se doslova prorvali do Evropy a valí se do ní po tisících denně. Myslím si, že mezi Ruskem a Západem není pro obyčejného občana dneska již prakticky žádný rozdíl.

Jaroslav Doubrava

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …