Senátor Doubrava: Už není pochyb. Kyjev stojí za sestřelením letu MH17

24.07.2014 14:02

Nemilé myšlenky se hlavou mi honí. Kdo si s námi zahrává jak kočka s myší. Jak dlouho jim to ještě budeme trpět?! Kyjev odmítl vydat nahrávky z řídícího střediska letového provozu. Tajná služba SBU vtrhla do řídící věže a zkonfiskovala veškeré nahrávky! Zmocnila se letu MH17 farmaceutická lobby, která potřebovala zkušební subjekty?

Senátor Doubrava: Už není pochyb. Kyjev stojí za sestřelením letu MH17
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava ze sdružení Severočeši.cz

Není pochyb, už není pochyb! Kyjev stojí za sestřelením letu MH17 bez jakýchkoliv pochybností. Dnes se dostala na světlo světa informace, že onen španělský dispečer je skutečná fyzická osoba, že to, co psal na Twitter je nejspíš opravdu pravda. Kyjev dnes odmítl vydat audio nahrávky mezinárodní vyšetřovací komisi a bylo potvrzeno, že bezpečnostní ukrajinská služba SBU vtrhla krátce po zřícení letadla do řídíčí věže a pásky zkonfiskovala [1]. Kyjev odmítl i jejich pouhé zveřejnění v médiích. Opakuje se zde opět jako přes kopírák situace z března tohoto roku v kauze letu MH370. I tehdy se záznam radiového spojení s řízením letového provozu dostal na veřejnost až po několika dnech, tady v tomto případě nás čeká to samé. Co s nahrávkama Malajsie tehdy dělala? Fejkovala je? Upravovala? Stříhala a editovala? Deja vu!

Co se tedy ve skutečnosti děje? Čeho jsme svědky? Proč tady někdo unáší letadla, která mizí a proč sestřeluje letadla a zabíjí cestující? Proč se tolik indicií z březnového letu MH370 shoduje s tragédií letu MH17 na Ukrajině? Proč stejný dopravce? A proč stejný typ Boeingu? Dělá snad Malaysia Airlines nějakého zvrhlého „světlonoše“, který pomáhá lidem plánujícím NWO umetat cestu světového veřejného mínění, které má vést k většímu špehování, větší ztrátě soukromí a osobních svobod a především k velké světové válce s Ruskem?

Něco nám neustále uniká?

Zanikají nám tu fakta. Proč těla padající z nebe zapáchala a rozkládala se? Proč nikdo nezodpověděl tuto zásadní otázku? Proč by někdo naplňoval letadla mrtvolami (z březnového letu MH370??) a poté nechal letadlo sestřelit? Kde jsou potom skuteční cestující z letu MH17? Na nějaké základně? A co by tam s nima dělali? Ale to je doslova vytloukání klínu klínem, proč to dělat tak složitě? Proč nesestřelit letadlo s živými cestujícími? Jenže… možná si klademe špatnou otázku. Možná máme odpověď před očima, ale nevidíme ji. Pro naši zaujatost pro hledání stop lupou na zemi nevidíme tančícího slona uprostřed místnosti. O co jde?

Kdysi v 60. letech plánovala CIA operaci s krycím názvem Northwoods [2]. Teď v posledních dnech se o tom hodně hovoří. Šlo kromě jiného i o plán, že se letadlo naplní agenty přestrojenými za studenty, během letu se překříží na letové dráze s jiným letadlem na dálkové ovládání, a zatímco dálkově ovládané letadlo vybuchne nad Kubou, resp. v jejím vzdušném prostoru nad mořem a trosky zmizí na dně Karibiku, tak skutečné letadlo přistane na tajném letišti jako úplně jiný let s jiným číslem. Cílem bylo obvinit Kubu z mezinárodního terorismu. Ale to, co se stalo na Ukrajině s letem MH17 a v březnu v Malajsii s letem MH370, to je úplně jiný styl a jiná koncepce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jaroslav Doubrava

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…