Senátor Dryml: Sobotka, Němeček a Babiš by se měli přestat napadat přes média

02.10.2014 22:29

Senátor MUDr. Vladimír Dryml senátní obvod Hradec Králové) má plnou důvěru v objektivnost auditů dělaných na žádost Evropské komise. Odsuzuje veškeré útoky představitelů vlády, kteří se snaží využít předvolebního času, a politizovat celý problém.

Senátor Dryml: Sobotka, Němeček a Babiš by se měli přestat napadat přes média
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Vladimír Dryml

Premiér Sobotka i ministři Němeček a Babiš by se měli okamžitě přestat napadat přes média, neboť toto jejich chování poškozuje Českou republiku a budí nedůvěru Evropské komise v celou naši zemi a může se také stát, nejen že budeme muset peníze do Evropské unie vracet, ale také nám může být posílaní dotací zcela zastaveno. Bez evropských peněz by se tak v podstatě zcela zastavil rozvoj a modernizace nejen nemocnic, ale celé infrastruktury.

Je zarážející, že se na tyto alarmující skutečnosti nepřišlo už dříve. Očekávám, že po zveřejnění výsledků bude vyvozena jak osobní odpovědnost konkrétních lidí z vedení chybujících nemocnic, tak případně i ta politická.

Jako pro senátora za region Hradecka je pro mě nepochopitelné, jak mohlo chybovat i takové vedení nemocnice jako je Fakultní nemocnice v Hradci Králové, které podle dosavadních informací hrozí nejvyšší pokuta, jež bude bohužel zaplacena všemi zaměstnanci nemocnice.

MUDr. Vladimír Dryml

  • BPP
  • Prezident svazu Senioři České republiky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vladimír Dryml

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Místa, spojená s romským holocaustem, překryl nezájem

20:07 Premiér Fiala: Místa, spojená s romským holocaustem, překryl nezájem

Premiér Petr Fiala se s ministrem zahraničních věcí Janem Lipavským a ministrem kultury Martinem Bax…