Senátor Ivo Valenta k předvolební spolupráci ODS a Strany soukromníků ČR

22.02.2017 19:02

Jsem rád, že se ODS a Soukromníci domluvili na předvolební spolupráci, že do letošní parlamentních voleb vstoupí společně a nebudou tříštit síly v boji proti dnešní, agrolevicové vládě. Jsem přesvědčen o tom, že ODS s podporou Soukromníků může voličům nabídnout skutečnou alternativu, která je schopna zastavit šikanu všech aktivních a pracovitých lidí, růst státní byrokracie, stále nové regulace a likvidační pokuty.

Senátor Ivo Valenta  k předvolební spolupráci ODS a Strany soukromníků ČR
Foto: Daniela Černá
Popisek: Senátor Ivo Valenta na obecním úřadě v Komni

Budu velmi rád pomáhat tomu, abychom společně dokázali mobilizovat nejen všechny živnostníky, jejich rodiny a zaměstnance, ale také všechny ostatní voliče, kterým není lhostejný osud naší země a kteří nechtějí dopustit, aby se Česká republika postupně vrátila k totalitním praktikám. Musíme zastavit budování regulokracie, ve které je plíživým způsobem potlačována svoboda a soukromí každého z nás. Letošní parlamentní volby budou v tomto ohledu velmi důležitým milníkem a budu rád, když nás v tomto snažení podpoříte.

Nenechme se odradit chováním některých politiků, nenechme se odradit jistě velmi ostrou a kousavou volební kampaní. Chtějme po politicích, aby nám nabídli jasný a srozumitelný volební program, který bude postaven na zdravém selském rozumu, malém a efektivně řízeném státu a ochraně tradičních hodnot. Věřím, že ODS s podporou Soukromníků takový program nabídne a že budeme mít společně dostatečnou sílu k tomu, abychom zastavili řádění dnešní vlády.

Dlouhodobě finančně podporuji středopravicové strany, tedy nejen Stranu soukromníků ČR, u jejíhož vzniku stál můj otec a za kterou jsem kandidovat do Senátu, ale také Občanskou demokratickou stranu nebo hnutí Starostové a nezávislí. V této podpoře hodlám pokračovat i v letošním roce.

Jak jsem již v minulosti opakovaně řekl, já osobně chci zůstat u práce slováckého senátora a krajského zastupitele, protože jsem přesvědčen, že právě v těchto rolích jsem schopen nejvíce pomáhat našemu regionu a jeho obyvatelům. Věřím, že Soukromníci vyšlou na kandidátní listiny ODS velmi zajímavé osobnosti, které voliče zaujmou a budou důvěryhodnou pojistkou toho, že vedle obcí, krajských zastupitelstev a Senátu budou od října letošního roku znít názory a programové zásady Strany soukromníků také na půdě Poslanecké sněmovny.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…