Senátor Nytra: Otázky a názory – První týden kauzy „demise“

08.05.2017 20:04

Komentovat dění v nynější české politice ráno nebo dopoledne nemá smysl, protože do večera je všechno jinak.

Senátor Nytra: Otázky a názory – První týden kauzy „demise“
Foto: archiv Zdeňka Nytry
Popisek: Senátor Zdeněk Nytra

Parlamentní Listy: Premiér Sobotka  vyzval A. Babiše k rezignaci na post člena vlády. Co si o tom myslíte? - Měl by Babiš resignovat, měl by ho Sobotka odvolat, nebo by měl Babiš ve vládě zůstat?

Zdeněk Nytra: Přiznám se, že velice nerozumím, nebo naopak velice rozumím načasování celé kauzy. Tři a půl roku klídek a pohoda, půl roku před volbami nebetyčný problém. Jako nejpříhodnější  mě napadá přirovnání k malým klukům na pískovišti, co si navzájem boří bábovičky. Pan vicepremiér v podstatě nemůže prohrát, takže by možná bylo zajímavé vědět, kdo vehnal pana premiéra do této slepé uličky.

Nejsem fanouškem pana premiéra a moc nechápu, proč si včera doslova "naběhl" na vidle, ale musím uznat, že celou nesmírně trapnou situaci zvládl a ustál. Na druhou stranu marně přemýšlím, co jsme jako národ udělali, že si "zasloužíme" takového prezidenta. Prezidenta, který se chová jako nejhorší hulvát, nedokáže potlačit svou osobní animozitu a navíc zosnuje to nejtrapnější divadlo, jaké si umíme představit. Bohužel se ale potvrzuje, že pan premiér svým postupem v posledních týdnech toto vše panu prezidentovi umožnil.- To je má odpověď na otázku Parlamentních Listů "Co si myslíte o včerejším incidentu na Pražském hradě?"

Názor, s kterým souhlasím: Portál Aktuality.sk napsal, že komentovat dění v nynější české politice ráno nebo dopoledne nemá smysl, protože do večera je všechno jinak. Jediné, co se podle něj nemění, je zákeřnost boje.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice