Senátor Valenta: Další tragédie v Německu! Co tomu říkají vítači?

20.07.2018 18:43

Zajímalo by mne, co tomuhle říkají všichni „vítači“. Nemůžeme dopustit, aby se podobné hrůzy odehrávaly i v naší zemi! Proto budu opakovat stále dokola, radikální islamisté nemají v Evropě co dělat!

Senátor Valenta: Další tragédie v Německu! Co tomu říkají vítači?
Foto: Daniela Černá
Popisek: Senátor Ivo Valenta

I když zatím ještě nejsou známy podrobnosti, podle všeho se jedná o další teroristický útok, kterých v Evropě v poslední době opravdu není málo (více ZDE). Kolik lidí ještě bude muset být zraněno nebo zemřít, abychom všichni procitli?

Nemám nic proti lidem, kteří respektují pravidla oblastí, do kterých míří například jako hosté. Musí ale skutečně respektovat zvyky, tradice a legislativu a podle toho se také chovat. Bohužel však existují zrůdy, pro které lidský život vůbec nic neznamená, a těm musíme říci jasné NE.

Evropa už není Evropou, kterou bývala ještě před pár lety. Dostáváme se do situace, kdy se lidé z pochopitelných důvodů do některých zemí bojí vycestovat, a to je velice špatné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

6:23 Kocumová (LOL!): Bazén je zavřený a výběrové řízení se protahuje

Rekonstrukce bazénu, která byla podle zjištění policie od počátku manipulována přes Petra Židka a sp…