Senátor Valenta: Další zbytečná regulace

12.07.2016 15:31

Opět a zase! Evropská unie řeší malichernosti či doslova hlouposti, místo toho, aby se soustředila na klíčové problémy Unie a svých členských států.

Senátor Valenta: Další zbytečná regulace
Foto: Archiv IV
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Když už evropští poslanci začali řešit emisní limity pro sekačky na trávu, spočítal vůbec někdo, jaký podíl mají tyto sekačky celkových emisích? Řekl bych nula, nula, nic. A přitom dnes existuje závazná evropská směrnice, která tyto limity bude regulovat ve všech členských zemích. Proč? To nemají evropští poslanci něco užitečnějšího na práci? Anebo jsou skutečně již v absolutním vleku bruselských byrokratů, kteří vymýšlí další a další regulace jen proto, aby sami přežili? O to více jsou pak úsměvné výmluvy některých europoslanců, kteří se chlubí tím, že díky jejich práci nedojde k poškození průmyslu zbytečnou regulací. No myslím si, že evropsky regulovat emise sekaček na trávu je již samo o sobě zbytečnou regulací.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…