Senátor Valenta: Evropská unie potřebuje pořádně provětrat

24.05.2019 12:13

Komentář na facebookovém profilu k volbám do Evropského parlamentu

Senátor Valenta: Evropská unie potřebuje pořádně provětrat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivo Valenta

Je nejvyšší čas, aby do jejího parlamentu přišli lidé, kteří začnou prosazovat zdravý selský rozum, zastaví neuvěřitelně bobtnající byrokracii, nekompromisně se postaví proti nelegální migraci a začnou od základů rekonstruovat Evropskou unii, která by jinak zničila sama sebe. Víte o mně, že se nehodlám smířit s bruselským diktátem, že fandím Britům, aby konečně dotáhli to, pro co se rozhodli – tedy odchod z EU.

Přesto si myslím, že je dobře, abychom se vrátili k základním principům, na kterých byly položeny základy především ekonomické spolupráce evropských zemí, a naopak odstavili od válu ty, kteří touží po upevňování evropské moci, evropském multikulturalismu a "bačování" na evropských dotacích. A volby jsou právě tou příležitostí, kdy každý z nás může promluvit do toho, kam se bude do budoucna ubírat Evropská unie, ale i život v naší zemi.

Proto si myslím, že je dobře jít k volbám a vybrat si z velkého spektra kandidátů toho, kdo podle Vás nejvíce odráží Vaše názory na budoucnost Evropy. Já už jsem si svého kandidáta vybral. Svým hlasem podpořím Jožku Valihracha, mladého, ale světaznalého vinaře a zemědělce z Moravy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.