Senátor Valenta: Kam se poděl náš normální svět?

28.02.2017 9:17

Musím se přiznat, že jsem čím dál častěji otráven z toho, kam se začíná ubírat náš svět.

Senátor Valenta: Kam se poděl náš normální svět?
Foto: Archiv IV
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Bohužel mám pocit, že se především v české kotlině, ale také na mnoha dalších místech Evropy, zcela začíná zapomínat na naše tradiční kulturní hodnoty. Místo toho otvíráme náruč multikulturálnímu bláznění a prapodivným novotám, které jsou nám vnucovány jako něco moderního, pokrokového a sexy.

V žádném případě se nepokládám za nějakého puritána. Mám malé děti, rád spolupracuji s mladými lidmi a stále se snažím s nimi držet krok nebo je raději rovnou předbíhám. Na druhou stranu však nehodlám uhýbat z některých zásad, které jsme zdědili po svých předcích a které po staletí formovaly životy lidí a udržovaly ve společnosti normální, přirozený a hlavně správný žebříček hodnot. Ano, jsem v tomto ohledu konzervativní a nehodlám na tom nic měnit. Zároveň nehodlám tiše přihlížet tomu, jak se tato kulturní tradice bez povšimnutí pošlapávají.

Proto jsem se tak ostře opřel do pochodu „kreatur“, které mají každoročně potřebu vystavovat svoji homosexualitu vysoce provokativním až nechutným způsobem k obdivu všech kolemjdoucích a senzacechtivých novinářů. O to smutnější pak pokládám fakt, že jim při takovém zvráceném exhibicionismu asistují někteří politici, kteří se pouze snaží využít zájmu médií a dát voličům prázdný vzkaz, že s něčím podobným souhlasí a svou podporu chtějí zobchodovat za jejich hlas v některých z dalších voleb.

Ze stejného důvodu se nehodlám smířit s tím, že se také v naší zemi šíří jako lavina nejrůznější pokusy, které zdánlivě stírají rozdíly mezi mužem a ženou, ale přitom jsou nedůstojné k jednomu či druhému pohlaví. Např. vůbec nechápu, proč někdo potřebuje prosazovat myšlenku „unisex toalet“, které budou přístupné jak mužům, tak ženám. Copak jsme zešíleli? Copak nemáme úctu k ženám? Copak ženy chtějí trávit svůj čas na toaletě ve společnosti mužů? Nikoliv! To jen skupinka pomatenců nemá co na práci a vymýšlí jednu hloupost za druhou.

A zdaleka nejde jen o sexuální orientaci nebo genderovou vyváženost. Podívejme se na další stovky aktivistů, kteří se v posledních letech mobilizovali v nejrůznějších občanských spolcích a začali přesvědčovat politiky, státní úředníky, médii i veřejnost o čím dál větších hloupostech. Třeba, že nemůžeme stavit dálnici, protože na tamním poli žijí dva křečci. Anebo že ve městech nemůže svítit pouliční osvětlení, protože světlo láká mouchy a ty pak umírají na rozpáleném svítidle. Občanský aktivismus se rozrostl do šílených rozměrů, bohužel má enormní podporu české legislativy, což ve spojení s nepochopitelným strachem většiny úředníků začíná způsobovat devastaci a rozkol naší společnosti.

Třešničkou na dortu jsou pak ti aktivisti, kteří roztahují náruč všem nelegálním migrantům, prosazují, že Evropa musí opustit své historické kořeny a stát se multikulturálním smetištěm, které postupně obsadí islámisté s jejich zvrácenou představou o životě a úctě k němu.

Nikdy jsem nebyl zastáncem nějakých konspiračních teorii. Přestože to tak často vypadá, nemyslím si, že jde o někým centrálně řízený proces, jejichž cílem je rozvrátit a zlikvidovat Evropu v podobě, jaká se po staletí formovala. Myslím si, že na vině je kulturní a hodnotová devastace a to, že jsme v posledních letech kašlali na vše, co vonělo historií a odkazem našich předků. V globalizujícím světě jsme se zaprodali nejrůznějším světonázorům a myšlenkám a zapomněli na to podstatné. Chránit a rozvíjet naše kulturní dědictví, nebát se k němu přihlásit a mít odhodlání jej také obhajovat a vychovávat pro něj naše děti. To nás zavedlo na šikminu a máme teď mnoho práce s tím, abychom se nepropadli do hluboké propasti.

A jaké je řešení? Zamrazit financování všech bláznivých a nepotřebných aktivistů a poslat je do práce, ať si na své živobytí vydělávají tvrdou prací, ne vymýšlením hloupostí. Ruku v ruce s tím je však třeba nahlas říkat, že České republika je postavena na jasných kulturních kořenech a že všichni společně se zasadíme o to, abychom o toto dědictví nepřišli.

Raději budu potkávat na ulici dívku v kroji, než v muslimské burce. Raději obětuji mouchu, než aby se naše města a obce v noci zahalily do černočerné tmy, raději postavím dálnici, která pomůže řidičům, lidem u přetížených cest i rozvoji regionu, než abych plakal nad tím, že se křeček musí přestěhovat o pole vedle. Přidáte se?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…