Senátor Valenta: Nařídíme pivní limity?

25.12.2016 17:12

Vyznavači zdravého jídelníčku musí být při pohledu do médií pěkně zmateni. Potravina, o které jeden den na základě výsledků vědeckých studií čteme, že je při konzumaci v přiměřeném množství zdravá a snižuje riziko výskytu civilizačních chorob, za pár dní (dle jiných vědců) tytéž nemoci naopak způsobuje.

Senátor Valenta: Nařídíme pivní limity?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Tentokrát si odborníci vzali na paškál nejoblíbenější nápoj Čechů – pivo. A ejhle, právě jemu prý vděčíme za onkologické nemoci. A spolu s ním jsou pro nás pohromou také brambory a obiloviny. Osobně sice razím heslo „všeho s mírou“, ale když už žijeme v té regulační, zákazové a příkazové době, nepřekvapilo by mne, kdyby se objevila nová norma, podle níž by platil přísný zákaz sníst za den více než jednu porci brambor. Současně běda tomu, kdo by vypil více, než dvě piva denně. A jak by se hříšníci odhalovali? No přece jednoduše - novodobými metodami bonzáctví, které vláda tolik propaguje. Ještě, že ty vědce máme a prostřednictvím nákladných studií se věnují opravdu užitečný věcem... 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…