Senátor Valenta: Nedělejte z komára vola...

15.05.2019 21:32

Komentář na facebookovém profilu ke spekulacím médií o bližší spolupráci s V. Klausem ml.

Senátor Valenta: Nedělejte z komára vola...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivo Valenta

V některých médiích se objevily spekulace o mé spolupráci s Václavem Klausem ml. Už mne to vlastně ani nepřekvapuje. Někteří novináři (či aktivisté) se totiž snaží bez ohledu na to, co je poravda a co ne, o to, aby vznikl co nejvíce křiklavý nadpis. Jenže i v tomto případě platí, že dělají z komára vola! A aby bylo jasno, rozhodl jsem se, že zde zveřejním můj kompletní text, kterým jsem odpověděl na dotazy novinářů. Každý snad pak pochopí, že u některých z nich je snaha o senzaci silnější než jejich schopnost číst.

KOMPLETNÍ ODPOVĚĎ NA DOTAZY NOVINÁŘŮ:
Názory Václava Klause ml. dlouhodobě sleduji a v mnoha případech se s nimi ztotožňuji. To však platí obecně. Prostě se mi líbí názory těch, kteří se snaží do fungování státu, ale třeba i Evropské unie, vrátit zdravý selský rozum, hájit svobodu jednotlivce, zabránit nelegální migraci a nebát se pojmenovat věci správnými jmény. A dobře víte, že politické strany a hnutí, které takové postoje reprezentují, dlouhodobě veřejně podporuji a s jejich politikou sympatizuji. Nejen Soukromníky, ale také ODS, Svobodné, STAN, Nezávislé aj. Ve svém přístupu nehodlám nic měnit ani do budoucna. Ano, sleduji dění kolem vzniku příp. nového politického hnutí Václava Klause ml., ale i do budoucna si zachovám svoji nezávislost. Chci i nadále spolupracovat s kolegy senátory v senátorském klubu ODS. Jako nestraník také nevstupuji do rozhodování Soukromníků, natož Svobodných v rámci jakékoliv budoucí politické spolupráce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

8:19 Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

„Už v 18. století byl vydán příkaz zapisovat do matrik všechny narozené děti bez příplatku k taxe št…