Senátor Valenta: Obavy se naplnily

18.12.2015 14:20

Není to tak dlouho, co jsem psal o tom, že finanční injekce do Turecka, které mají Evropu ochránit před další uprchlickou vlnou, pokládám za zcela nesmyslné.

Senátor Valenta: Obavy se naplnily
Foto: archiv senátora
Popisek: senátor Ivo Valenta

Křesťanská Evropa se nechala zatlačit do kouta a bohužel akceptovala nehorázné výpalné, které si nárokují potomci Osmanské říše. Brusel zavřel oči před všudypřítomným obchodem s lidským neštěstím, na kterém parazitují pašerácké mafie, nepoučil se z historie a posílá do Turecka několik miliard euro. A ejhle, netrvalo to tak dlouho a už i humanitární organizace upozorňují na to, že Turecko používá evropské peníze k týrání uprchlíků a nezákonné detenci. Evropa je tak prý spoluzodpovědná za aktuální porušování lidských práv v Turecku. Bohužel mne tento závěr nijak nepřekvapuje a už před časem jsem před tímto varoval. Jen si nemyslím, že situaci pomůže vyřešit nějaký speciální nezávislý orgán, který by dohlížel na využívání evropských peněz. Řešení je jediné. Neposílat do Turecka žádné peníze a v rámci mezinárodního společenství vytvořit tlak na Ankaru, aby se nejdříve začala chovat civilizovaně a vypořádala se s úřady tolerovanou pašeráckou mafií.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…