Senátor Valenta: Stát opět zvítězil nad občanem

22.01.2017 16:04

Senátu se nepodařilo zastavit další vládní běsnění při prosazování politiky regulokracie. Protikuřácký zákon byl většinově schválen a Senát se tak postavil jednoznačně na stranu dalšího omezení svobody podnikání a svobody jednotlivce.

Senátor Valenta: Stát opět zvítězil nad občanem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Zmařené investice podnikatelů do kuřáckých boxů se brzy stanou realitou. S jakým zákazem přijde státní mašinerie příště? Se zákazem jist vysokokalorická jídla nebo pít alkohol mezi osmou ranní a osmou večer? Ministr zdravotnictví se dle svých slov těší na 30.5., na "poslední den tipnuti" v České republice. Já se zase těším na 1.11., na první den následujícího měsíce po volbách, kdy ani pan ministr ani nikdo z teto vlády snad nebude sedět ve Strakově akademii.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

7:17 Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cenzurním praktikám stran vládnoucí pětikoalice