Senátor Valenta: Tyranie velkotovárníků musí skončit

14.07.2017 21:29

Díky novým zákonům, připraveným dnešní vládou, je každý hospodský plně zodpovědný za všechny průšvihy, které způsobí jakýkoliv host hospody či restaurace.

Senátor Valenta: Tyranie velkotovárníků musí skončit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Takže si to zrekapitulujme. Díky novým zákonům, připraveným dnešní vládou, je každý hospodský plně zodpovědný za všechny průšvihy, které způsobí jakýkoliv host hospody či restaurace. Už se ví, že hospodský bude pykat za problémy, které způsobí host, který třeba jen po jednom pivu opustí hospodu. Nově mu však vládní politici připravili postih i za to, že kuřáci, vyhnaní z hospody ven na chodník, budou rušit nevrlé sousedy. Když k tomu přidám plošný zákaz kouření, online šmírování v podobě EET, kontrolní hlášení DPH, nesmyslné regulace např. v podobě povinného zveřejňování alergenů nebo v Evropě nevídaných provozních požadavků, čím dál více kontrol a hrozbu doslova likvidačních pokut, tak mi řekněte, kdo dnes bude chtít ještě podnikat v gastronomii. Malé hospody a restaurace zaniknou, lukrativní adresy převezmou velkopodnikatelé a monopolní továrníci a venkov zase zůstane na ocet. Toto chceme? Já ne a jsem připraven bojovat za všechny živnostníky a malé podnikatele. Oni, jejich rodiny a zaměstnanci si to totiž zaslouží! Tyranie vládních papalášů a velkotovárníků musí skončit.

Ivo Valenta

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…