Senátor Valenta: Zdravý rozum šel při přípravě pravidel čerpání dotací stranou...

09.06.2015 14:02

Kancelář senátora poskytne zdarma konzultace k evropských dotacím. Poradci budou k dispozici každý druhý čtvrtek.

Senátor Valenta: Zdravý rozum šel při přípravě pravidel čerpání dotací stranou...
Foto: archiv senátora
Popisek: senátor Ivo Valenta

Regionální kancelář slováckého senátora Ivo Valenty spouští speciální konzultační hodiny zaměřené na čerpání nových evropských dotací.  Dotační specialisté budou připraveni zdarma poradit obcím i firmám s vyřízením jejich dotačních žádostí a to vždy každý druhý čtvrtek od 14 do 16 hod. přímo v senátorské kanceláři v pasáži Slunce na uherskohradišťském Masarykově náměstí.

„Jak jsem se dozvěděl na mnoha jednáních, kterých se účastním v rámci práce v senátních výborech, nová pravidla pro čerpání evropských dotací jsou v mnoha ohledech velmi překvapivá. Obávám se, že zdravý rozum šel při jejich přípravě a vyjednávání v mnoha případech úplně stranou. Navíc se obávám, že nijak nedošlo k zjednodušení a posílení transparentnosti celého systému. Proto jsem se rozhodl, že ve své senátorské kanceláři spustím pravidelné konzultační hodiny s oborníky na čerpání evropských dotací. Ti budou připraveni zdarma poskytovat obcí, městům i podnikatelům ze Slovácka odborné rady a pomůžou jim se rychle zorientovat ve vyhlášených výzvách, příp. připravit potřebné náležitosti k úspěšnému vyřízení žádosti,“ uvedl senátor Ivo Valenta.

Zájemci o konzultace mohou již teď kontaktovat kancelář senátora a domluvit si přesný termín pro odbornou konzultaci. Stačí zavolat na telefon +420 737 277 102 nebo napsat na e-mail kancelar.slovacko@ivalenta.cz. Poprvé se konzultace uskuteční 18. června 2015.

„Již když jsem otvíral regionální kancelář, řekl jsem, že chci, aby byla nejen kontaktním místem, ale stala se také prostředkem k reálné pomoci Slovácku,“ dodal Valenta. 

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.