Soušek (SPO): Co je horší než fašismus, bolševismus a radikální islám dohromady? Pravdoláskařství, sluníčkářství a lidskoprávnictví

08.04.2016 17:17

Nejhorší zločiny v dějinách lidstva nemají na svědomí běžní zločinci. I ten nejhorší delikvent má nějaký zbytek svědomí a téměř všechny civilizace vždy odsuzovaly vraždu, loupež a další těžké kriminální činy. Masové zločiny lze páchat pouze pod pláštíkem nějaké ideje. Čím větší ideál, tím větší prostor pro brutalitu.

Soušek (SPO): Co je horší než fašismus, bolševismus a radikální islám dohromady? Pravdoláskařství, sluníčkářství  a lidskoprávnictví
Foto: repro youtube.com
Popisek: Miloslav Soušek

Doslova živnou půdou pro páchání nelidskostí jsou náboženství. Krvavé rituály Aztéků byly žádoucí pro přízeň bohů. Ohněm a mečem křesťané ve středověku vyvražďovali nevěřící. Stejná církev upalovala v novověku nepohodlné jedince a nešťastné čarodějnice. Stačilo jen ukázat na „kacíře“, aby ho brzy pohltily plameny. Dnešní radikální islám postupuje podle stejné logiky. Brutálně zabíjí nevěřící.

Jak s tím souvisí fašismus a jeho nacistická odrůda? Jde o stejný model. Skryté náboženství, které udělalo z Němců nadlidi. „Übermenschen“ uvěřili a vraždili – Židy, Slovany, všechny nepohodlné. Stejně tak na základě vznešených ideálů vznikl socialismus. Z původně logické ideologie se v bolševické verzi stalo další ohavné náboženství. A opět se vraždilo, tentokrát ve jménu komunistické iluze, proletářského internacionalismu a sovětské moci.

Současná krize demokracie zplodila nové náboženství – lidskoprávnictví. Stejné schéma, které už známe. Krásný ideál, všichni lidé jsou si rovni a mají stejná práva. Ale to přece již známe ze socialismu. Jsme si prý rovni před bohem i před zákonem. Někteří jsou si však rovnější, proto zastrašují a umlčují jiné. A kdo těmto novodobým inkvizitorům nevěří, tak šup s ním na hranici dehonestace, morální likvidace, zesměšnění, vyloučení. Vytváří se skupina falešných proroků. Od Havla přes Kocába, Štětinu až po Halíka a jim podobné. Varující je, že řada z nich patřila k prominentům minulého režimu. To se prý jen mýlili, dnes už jsou to uvědomělí propagandisté pravdy a lásky. K bojům za lidská práva, pravdu a lásku – po boku fundamentalistické Saudské Arábie, mafiánského Kosova, nacistických skupin na Ukrajině - se také u nás šikuje svaté vojsko neziskových organizací podporované prodejnými politiky. Podivná a stále početnější skupina nevolených kazatelů lidských práv, která z veřejných i záhadných zahraničních prostředků odčerpává miliony. Jak dlouho si to necháme líbit?

Lidé, kteří poctivě pracují, jsou příliš zaměstnáni každodenními starostmi v zaměstnání, výchovou dětí a snahou udržet si zdravý rozum v záplavě falešné propagandy. Sluníčkáři ovšem mají čas, mohou vítat nekonečný proud džihádistů proudících do Evropy, či jim dokonce zařizovat pohodovou existenci přímo u nás. Bojíme se, protože víme, co bude následovat. Naštěstí už nemlčíme, píšeme maily a blogy, čteme zprávy z nezávislých zdrojů. Nevěříme nestoudným lžím televizí a zaprodaných médií. Začínáme chápat, proč jsou pravdoláskaři vzteky bez sebe, když prezident řekne pravdu. Věřme však, že máme šanci se novodobému náboženství ubránit. Malou, protože proti nám stojí vojenskoprůmyslové komplexy, bankovní oligarchie, drogové kartely, církve toužící po nevolnících a brutální touha mocností po ropě.

Postavme se proti každodennímu zneužívání médií, proti lžím a zastrašovacímu nátlaku agitátorů placených většinou z našich daní, ale bez našeho svolení. Buďme optimisté, většina lidí chce žít ve společnosti, kde vládne spravedlnost, kde jsou práva dodržována, ale kde lidé mohou svobodně dýchat bez překrouceného „lidskoprávního“ náboženství.

Zpívám si s Johnem Lennonem:
Nevěřím v magii
Nevěřím v I-Ťing
Nevěřím v Bibli
Nevěřím v tarot
Nevěřím v Hitlera
Nevěřím v Ježíše
Nevěřím v Kennedyho
Nevěřím v Buddhu
Nevěřím v mantru
Nevěřím v Gitu
Nevěřím v jógu
Nevěřím v krále
Nevěřím v Elvise
Nevěřím v Zimmermana
Nevěřím v Beatles.

A dodávám za sebe:

Nevěřím už představitelům Evropské unie!

Nevěřím vládnoucím politikům!

Nevěřím pokrytcům, kteří halí vlastní i cizí zájmy do „lidskoprávního“ náboženství!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…