Senátor Veleba: Už to začíná. Pane prezidente a pane premiére, konejte

14.11.2015 8:17

V Senátu Parlamentu ČR jsme ve středu museli poslouchat bláboly senátorů Lásky a Wagnerové, jak my čeští politici hloupě uvažujeme o uprchlících, jak máme být hodní i na ty, kteří spáchají u nás trestný čin a za čtyři dny na to je v Paříži 120 mrtvých, zákaz vycházení a obsazené hranice.

Senátor Veleba: Už to začíná. Pane prezidente a pane premiére, konejte
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPO Jan Veleba

Wagnerová navíc pravila, že ona chce žít v Evropě a ne někde na východě.

K současné katastrofální migrační krizi jsme napsal několik článků, odpovídal jsem zde na Parlamentních listech mnoha lidem  a v nich byla vždy moje prognóza, že je otázka času, kdy to v Evropě bouchne a že to bouchne brzy. Přišlo to dnes o půlnoci v Paříži a výsledek je 120 popravených francouzů. U nás zrovna včera Karel Schwarcenberg žvanil jak se stydí za naši zemi a Dientsbier jak je islám mírumilovný, jak se ho nemáme bát a jak si máme vzít ročně dvacet až třicet tisíc uprchlíků. Madam Merkelová se asi dvě hodiny před pařížským masakrem chvástala, jak má vše pod kontrolou, jak to zvládnou a jak jsou v koaliční vládě jednotní.

Nemá smysl a je ztrátou času dál a neustále rozebírat vzniklou migrační katastrofu, kterou způsobili nekompetentní a nezodpovědní eurolídři v čele právě s Merkelovou. Je třeba konat – okamžitě a nekompromisně.

Chci proto jako ústavní činitel jménem svých voličů a jménem všech lidí, za které se kníže stydí požádat prezidenta republiky Miloše Zemana a předsedu vlády Bohumíra Sobotky, aby se sešli a dohodli koncept obrany pro naši zemi. Jako první opatření žádám zavést okamžité důsledné kontroly na hranicích.

Pane prezidente a pane premiére konejte, prosím vás o to.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.