Senátorka Wagnerová vyjádřila podporu Štěchovi (ČSSD)

14.10.2014 21:25

Uznávaná česká právnička, senátorka a někdejší předsedkyně Nejvyššího soudu a místopředsedkyně Ústavního soudu JUDr. Eliška Wagnerová, Ph.D. vyjádřila pro druhé kolo senátních voleb v obvodu Pelhřimovsko - Jindřichohradecko podporu Milanu Štěchovi.

Senátorka Wagnerová vyjádřila podporu Štěchovi (ČSSD)
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda senátu Milan Štěch

"Přeji Milanu Štěchovi hodně úspěchů ve volebním klání. Ráda bych ho totiž viděla v čele Senátu i v dalším dvouletém období," uvedla Eliška Wagnerová a zdůraznila, že se pro podporu Milana Štěcha rozhodla na základě osobních zkušeností. "Milan Štěch je slušný, otevřený člověk, se kterým lze diskutovat a mnohdy nacházet společná řešení," uzavřela senátorka a někdejší soudkyně.

Podporu projevil také hejtman Vysočiny Jiří Běhounek. "Milana Štěcha znám 20 let. Jeho jednání a chování je přesně v duchu jeho hesla 'slušně, ale důrazně'. Vždy splnil, co slíbil. Má moji plnou podporu ke zvolení senátorem."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Milan Štěch

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

6:23 Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…