Senátorka Zwyrtek Hamplová: Očkovací loterie - skutečně se to dělo

17.07.2023 4:31 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke kampani vyzývající k očkování za doby covidu.

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Očkovací loterie - skutečně se to dělo
Foto: archiv J. Zwyrtek Hamplová
Popisek: Advokátka Jana Zwyrtek Hamplová

Očkovací loterie - skutečně se to dělo

Neměli bychom zapomínat … na ten psychický tlak… obchodování se zdravím….kdykoli to může přijít zas… Jen si někdo usmyslí … Dnes, když to vidím, očkování jako vstupenka do loterie … až se mi to nechce věřit… že přišel člověk, o kterém lékař nevěděl nic… a bez chorobopisu v ruce mu píchl látku, o které se v podstatě taky nic nevědělo…. A stále až tak neví… De facto to tedy loterie byla… Jak jsme tuto “hokynařinu” mohli připustit?

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Petr Beitl byl položen dotaz

Eurokomisař

Pořád se tu mluví o eurokomisaři. Mě by zajímalo, v čem je pro nás lidi tato funkce důležitá? A jestli je, proč se diskutuje o tom, kdo jej nominuje víc, než o tom, kdo bude nominovaný? Fakt si myslíte, že nezkušená Nerudová je dobrá volba? Proč třeba nenominujete nějakého nestranného kandidáta, kte...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hašek (PRO): Mužná čest velí jediné

16:21 Hašek (PRO): Mužná čest velí jediné

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na závěry vyšetřování zásahu Policie ČR na Filozofické …