Senátorka Zwyrtek Hamplová: Předsedkyně sněmovny patrně neumí číst

11.06.2023 22:01 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k besededě Markéty Pekarové Adamové na Gymnáziu Ostrav v Karlovarském kraji

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Předsedkyně sněmovny patrně neumí číst
Foto: Screen: CNN Prima News
Popisek: Senátorka Jana Zwyrtek Hamplová v Partii.

Školský zákon: “Ve školách a školských zařízeních není povolena činnost politických stran a politických hnutí ani jejich propagace...”

Předsedkyně sněmovny patrně neumí číst; pokud umí číst, pak nezná ten zákon; pokud umí číst a zná ten zákon, asi nechápe význam textu; a pokud umí číst, zná ten zákon a chápe význam daného textu, pak by měla okamžitě vysvětlit, jak si mohla dovolit tento zákon ignorovat a na půdu gymnázia s daným obsahem svého vystoupení vůbec vstoupit.

A vedení školy by zase mělo vysvětlit, jak mohlo tuto formu politické propagace předsedkyni TOP 09, sněmovny a reprezentantce současné vládní koalice dopustit.

Předsedkyně sněmovny a strany nemá žádnou výraznější odbornost, kterou by mohla studentům nabídnout, a její funkce a aktuální postavení jsou natolik jen politické a natolik spjaté s jedinou politickou reprezentací, že podobné hovory se studenty za nic jiného než politickou propagaci nelze považovat.

Zvážím proto v tomto smyslu podnět České školní inspekci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Krajča (KSČM): Účelovost vládou prosazovaných změn volebních zákonů je zcela zjevná

4:31 Krajča (KSČM): Účelovost vládou prosazovaných změn volebních zákonů je zcela zjevná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke korespondenční volbě