Senjuk (SsČR): Žádnou dohodu o spolupráci jsme s nikým nepodepsali

08.09.2013 10:29

Je úžasné, jak v tomto státě všichni pracujeme profesionálně. Profesionála aby člověk hledal s reflektorem v pravé poledne.

Senjuk (SsČR): Žádnou dohodu o spolupráci jsme s nikým nepodepsali
Foto: archiv strany
Popisek: Rostislav Senjuk, předseda Soukromníků

Jako předseda SsČR se dívám na televizi, abych se z úst redaktorů dozvěděl, že SsČR bude spolupracovat s paní Bobošíkovou, pustím rozhlas a dozvím se, že SsČR podporuje snahy pana Klause, otevřu nějaký okresní plátek a dozvím se, že SsČR s něhou pod svá křídla podpory snad pojímá i KSČM.

Přemýšlím, zda jsem byl opravdu tak opilý, že bych zapomněl, že bych snad já osobně s těmito skupinami jednal? Nebo že by tak opilý byl první místopředseda zapřísáhlý abstinent? Případně někdo ze zbylých dvou místopředsedů ? Nicméně podle stanov ani jeden z nás samostatně nemá právo uzavírat jakékoliv politické dohody, takže i kdyby tak učinil, jsou neplatné od prvopočátku. Takže výsledek je ten, že z vedení SsČR NIKDO ŽÁDNOU DOHODU O SPOLUPRÁCI ANI S KSČM ANI S paní BOBO a už vůbec ne s někým od pana Klause ani Zemana NEPODEPSAL a závazně dokonce ani NEJEDNAL. Zásadní rozhodnutí o volbách 2013 padne dnes a rozhodnutí má plně v rukou Rozšířené předsednictvo SsČR jako kolektivní orgán strany.

Nicméně profesionalita v tomto státě na všech úrovních je pojem naprosto neznámý. Některé novináře nenapadne, že všechny právně závazné akty se řídí nějakými pravidly. Například stanovami a zejména zákony. Proč by se tedy měl obracet na statutárního zástupce strany s ověřením informace, když se neobrátí ani na statutárního zástupce firmy, v zcela jiné investigativní kauze, a nechá o problémech firmy hovořit třeba vrátného. Vždyť ten zajisté o problematice ví nejvíce. Stejně tak se na mne ani na nikoho z místopředsedů nikdo z novinářů neobrátil, aby si infomrace ověřil. Možná mu bohatě stačilo, že hovořil s někým, kdo někoho ze Strany soukromníků ČR zná.

Což mne utvrzuje v dlouhodobém přesvědčení, že jediné informaci, které v českých sdělovacích prostředcích můžeme věřit, je datum. A i ten bychom si měli jezdit čas od času ověřit do zahraničí. Abychom za chvilku nezjistili, že nám sousedé utekli o pár let, aniž bychom si toho vůbec všimli.

JUDr.Ing.Rostislav Senjuk
Předseda SsČR

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Strana soukromníků ČR

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Zavádí se společné, jednotné a závazné azylové řízení,

20:01 Fiala (SPD): Zavádí se společné, jednotné a závazné azylové řízení,

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.