Sezemský (ODS): Bývalý agent StB Zbořil se pohoršuje nad kritiky „líbánek“ Zemana s Putinem?

14.04.2015 12:21

Reakce na článek „Schovejte někam paní Němcovou, radí Zdeněk Zbořil ODS“ , který vyšel 13. 4. 2015 na Parlamentnilisty.cz.

Sezemský (ODS): Bývalý agent StB Zbořil se pohoršuje nad kritiky „líbánek“ Zemana s Putinem?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zdeněk Zbořil

„ODS by měla paní Němcovou s jejími názory raději schovávat. Na ní se dá demonstrovat určitá politická negramotnost, kterou lze navíc ještě dávat do souvislosti s jejím omezeným hrdinstvím v době totality, a proto si zřejmě zvyšuje sebevědomí těmi nynějšími tvrdými výroky,“ radí Zdeněk Zbořil ODS v reakci na její kritiku cesty prezidenta Miloše Zemana do Moskvy. Za to, že Miloši Zemanovi vyčetla, že je vnímán jako kremelský propagandista a legitimizuje kremelskou okupaci Krymu.

Je to zvláštní doba, když bývalí agenti STB zvedají společně s komunisty stále více hlavy, šíří ruskou propagandu a vyzývají demokratické politiky, aby se schovávali se svými názory na Vladimira Putina. Je neuvěřitelné, že tento osobní a vulgární útok na Miroslavu Němcovou přichází právě od Zdeňka Zbořila, který nikdy nepopřel, že byl sedmnáct let evidován jako agent STB s krycím jménem Houf.

Zbořilovi jistě nečinil problém, když se na letišti v Moskvě nebo v Praze líbali Husák s Brežněvem. A pohoršuje se, když někdo kritizuje „líbánky“ Zemana s Putinem. Stačí si jen připomenout, že účast na oslavách v Moskvě nepotvrdila drtivá většina západních hlav států, jako výraz nesouhlasu s přímým angažmá Ruska na Ukrajině. Agente Houfe, o Vaše rady nikdo nestojí.

Jiří Sezemský, mediální konzultant a analytik
člen ODS

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce