Shanaáh (SZ): Eurábie

22.05.2014 11:15

Zběžná návštěva průměrného českého knihkupectví může někdy člověka dohnat k přesvědčení, že je na čase pořídit si zbraň, zahodit antikoncepci a vyhýbat se širokým obloukem čemukoli, co má jakékoli spojení s islámem.

Shanaáh (SZ): Eurábie
Foto: zeleni.cz
Popisek: Šádí Shanaáh

Pokud se stále nervóznější návštěvník takového knihkupectví zrovna nevyhýbá prosebným pohledům, které na něj z regálů upínají modrooké blondýnky žijící ve stínu šaríji, pak o kousek dále v uličce již musí čelit bezprostřední hrozbě vln vousatých muslimských imigrantů, kteří si za peníze ze sociálních dávek pořizují jedno dítě za druhým, a když se zrovna nerozmnožují, tak v mešitách kují džihádistické pikle. Předkládané „důkazy“ islámské agresivity, stejně jako demografického vývoje v Evropě, se zdají neúprosné.

Zbytek textu si můžete díky laskavému svolení nakladatelství Academia přečíst zde. Jedná se o příspěvek do knihy České vize Evropy? Manuál k naší evropské debatě (ed. Petr Hlaváček), kterou nedávno vydalo nakladatelství Academia. Více informací o knize si můžete přečíst zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zeleni.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…