Šik (ODS): Nešoupne nás Sobotka do amerického pytle popcornu?

17.03.2015 10:01

Jsem proti ..... jakémukoliv vojenskému dění cizích armád, včetně spřátelených, na našem území.

Šik (ODS): Nešoupne nás Sobotka do amerického pytle popcornu?
Foto: red
Popisek: Logo ODS

Věřím, že je mezi námi dost pamětníků dočasného příjezdu tehdy také spojeneckých vojsk varšavské smlouvy v roce 1968, který byl ukončen až politickou dohodou v roce 1989 - 90. Úplný "odjezd" tehdejších spojenců však skončil až v dalších letech. Následky "dočasného" příjezdu pociťujeme dodnes a některé zásahy do přírody a měst jsou patrné i v současnosti. ...... a tak mi dovolte jen krátké zamyšlení. Je pondělí a proč si kazit celý týden. Na to máme vládu a přehršel nesmyslných, sebe sama popírajících znění vydaných v balastu byrokratických EU kořeněných zákonů.

Nechce se mi věřit, že si jako národ, který již jednou okupaci v "mírových" podmínkách zažil necháme toto mlčky líbit - paradoxně opět od svých spojenců!!! Tato demonstrace síly na našem území? Proč? Proč si neukážou kolonu vojenských autíček a všech těch hraček mocí opilých politiků a jejich kmotrů, kteří je platí třeba na Trafalgardském náměstí, Champs elyseé, nebo ideálně před Bílým domem v parku! Tam je místa .... a ta délka jistě bude dostatečná pro dlouhou řadu smradlavých a imperialistickou naftou vonících strojů budoucnosti, kterými nás chtějí naši novodobí ochránci počastovat. V dnešní době technického pokroku a vývoje vysoce sofistikovaných zbraňových systémů je přece i protistraně jasné, že jejich nasazení již nepotřebuje mnoho dní příprav a je otázkou jen pár hodin úderu odkudkoliv, tak proč sakra u nás??? Jsem přesvědčen, že by ta maršparáda v pár větších městech USA stačila. Tak s chutí do toho!

Proč u nás ??? No ono to může mít háček. Nikdo ještě neví, zda se pravidelně z té kolony při "dočasném" průjezdu naší zemí pár posledních autíček někde v zatáčce vojenského újezdu neztratí a nezabloudí? Nedej bůh nenajdou orientaci a zůstanou tak chudáčci uvězněni v našich hlubokých lesích, kde budou po léta přežívat jako poustevníci a hledat cestu zpět do doby, než je zase "nějaká" popstár z Prahy vyprovodí na nádraží. (To jen poznámka na okraj, aby vůbec přes naše malé území američtí hoši projeli a hlavně odjeli všichni bez nehod. :-) )

Nejsem pro vojenské přehlídky ať pod ředitelstvím z Moskvy, tak pod ředitelstvím z Washingtonu. Jsem znechucen vazalstvím naší politické garnitury. To už ten pan Fico, který navštívil sjezd ČSSD, ukázal našim jak se má nahlas mluvit o národních zájmech a bránit je. To není přece žádný nacionalismus, to je SUVERENITA!!!! A argumenty některých slabých zahraničních ministrů, že jsme malý stát ....... to je jen útěk od neschopnosti a nekompetentnosti.

Pěkný den všem a věřme naší "úspěšné" vládě, alespoň tak soudím z projevu jejího předsedy a odškrtnutých faječek na tabuli při jejich volebním sjezdu, že nás rovnou nešoupne do amerického pytle popcornu a nezaleje coca colou.

A něco veselého nakonec, .... vašnosto, já bych tu práci na tom malým dvorku vzal a ten bordel zametl. Pomůžete mi?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Evžen Šik - profil

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

7:17 Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cenzurním praktikám stran vládnoucí pětikoalice