Šír (ČSSD): Před lety jsme cinkali klíčemi

02.04.2017 16:31

Před léty proběhlo hromadné cinkání klíči, kterého se nás účastnilo hodně. Byla před námi vidina změny. Změny k lepšímu. Chtěl bych se s vámi podělit o jeden lidský příběh.

Šír (ČSSD): Před lety jsme cinkali klíčemi
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Po nějakém čase jsem se potkal s bývalým kolegou, Pavlem. Je mu něco přes 60 a tak jsme společně probíralui co koho kde píchá a bolí, jak se máme a co děláme. Pavel by mohl být již v důchodě, ale stále musí pracovat. Proč ? Musí splácet dluhy. Ne není to gembler, není to neúspěšný podnikatel. Je to člověk, kterého dostihla nemoc. Nemoc slinivky a pomoci mu mohla protonová léčba a ta skutečně pomohla. Nad tou zlou, zákeřnou chorobou zvítězil. Zvítězil za cenu 510.000,–Kč, kterou za svůj život zaplatil. Padly na to rodinné úspory a ještě se musel zadlužit. Jen proto, že zdravotní pojišťovny tuto léčbu neplatí!!! Pavel celý život poctivě pracoval, platil si zdravotní pojištění. Kde to proboha jsme, že nám lidský život nestojí za mizerných 510.000,–Kč ? Pro vaši představu je to asi 30. letových hodin stíhačky. Nejsem pacifista a vím, že se naše armáda musí cvičit k obraně republiky, na druhé straně nám musí být drahý každý lidský život.

Vážení kolegové politici, co jste v těch vyšších patrech. Nešlo by s tím něco udělat. Jsme přece Česká strana sociálně demokratická.

Váš Milan Šír – předseda OVV ČSSD Liberec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.