Skalický (Pro Prahu): Jinou partaj by tyto skandály poslaly do opozice. Voliči dýmky však drží basu

04.09.2014 12:36

Dostal se mi do ruky materiál, který není opravdovým výzkumem, spíš takovou analýzou, ještě lépe mišmašem všeho možného. Stranu dýmky by prý v Praze volilo v komunálních volbách 22%.

Skalický (Pro Prahu): Jinou partaj by tyto skandály poslaly do opozice. Voliči dýmky však drží basu
Foto: red
Popisek: Jan Skalický, kandidát hnutí PRO PRAHU

Prosím, jak je libo. Nedávno jsem zde na Parlamentních listech dostal otázku, co říkám někdejším opulentním šnečím hodům starostky Prahy 3 za TOP 09. Nemám rád negativní kampaň a tak jsem jen sdělil, že nemám tak přesné informace, ale že podobné peníze bych za oběd nikdy nedal, a už vůbec ne z peněz radnice, že se umím najíst levněji a lépe. A šneky nemusím. Pak jsme se dozvěděli, že ona starostka dokázala z rozpočtu radnice zaplatit i módu či kosmetiku, jak jinak, sama pro sebe. To už bylo horší. V těchto dnech vyběhly na povrch finanční eskapády primátora všech Pražanů, Hudečka. Umí skvěle zaplatit svého úředníka 120 tisíci měsíčně, umí dát jakési slušné kšefty i svým volebním soupeřům, například lídrovi za cokoliv Kaslovi, umí si platit volební kampaň z magistrátních peněz. To už jsem zpozorněl, to přece není jen tak samosebou, to musí mít nějaké důsledky. Připomínám si nekompetentní vedení pražské radnice plné arbitráží, zastavených projektů, nezaplacených faktur, zakázek bez výběrového řízení a dalších malérů, které vedly až k jeho obžalobě. Přesto nesplnil, co slíbil, tedy že už při obvinění odstoupí z funkce primátora. Říká se, že drzé čelo, lepší než poplužní dvůr a v případě Hudečka to platí na dvěstě procent. Kandiduje opět jako lídr. Pro mě nepochopitelné. Ale v tomto uskupení zřejmě jde ledacos. Na radnici Prahy 5 se vystřídalo v aktuálním volebním období několik starostů – původně dýmkařů, jednotliví zastupitelé měnili svojí stranickou příslušnost jako ponožky, různě se přesouvali, přejmenovávali zastupitelské kluby, sloužili různým pánům, jen ne voličům. A to ani těm svým. A teď ta šokující analýza s 22%. Já tomu ani nechci věřit. To spíš uvěřím bilboardu s Hudečkem a heslem: vrátím vám Prahu. A s dodatkem: omlouvám se, nezvládl jsem to! Až ho v Praze někde uvidíte, prosím, dejte mi vědět.

Ing. Jan Skalický, politické hnutí PRO PRAHU,
kandidát na starostu Prahy 5

Ing. Jan Skalický

  • HPP
  • politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PRO PRAHU

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

7:17 Mach (SPD): Piráti a STAN se bojí svobody projevu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k cenzurním praktikám stran vládnoucí pětikoalice