Skalický (Pro Prahu): Už žádný truhlík

13.08.2014 8:54

Určitě se vzpomenete na „nejslavnější“ mediální příběh tohoto období zastupitelů v Praze 5. Mohli bychom ho nazvat třeba „Radnice a truhlíci“.

Skalický (Pro Prahu): Už žádný truhlík
Foto: Pro Prahu
Popisek: Jan Skalický,Pro Prahu

Mám na mysli ona proslulá betonová monstra, která v počtu několika stovek kusů za mnoho miliónů korun z rozpočtu radnice i z evropských fondů zaplavila Prahu 5, a která hned zkraje tohoto ještě stále probíhajícího volebního období obsadila zejména ulice Smíchova. Prý na vylepšení špatného vzduchu. Takovému vtipu bych se i zasmál, kdyby to nebylo k pláči. Místo něčeho užitečného, nahází radnice peníze do takové žumpy ! Nejen že se krátce poté musely betonové obludy stěhovat, samozřejmě opět za drahé peníze, jinam po protestech občanů i mediální ostudě. Vzápětí se stěhovaly znovu, kdy nešťastně obsadily chodníky tak, že se maminky s kočárky nemohly dostat z domu. Milí voliči, ptejte se svých zvolených zastupitelů v tomto volebním období, co vám to přichystali za gigantický truhlíkový tunel? A to ještě nevíme, jak obhájí před bruselskými úředníky ten účel „truhlíkového ataku“ na Prahu 5. O zdravějším ovzduší se asi nedá mluvit. Teď se malér pokouší trochu zahladit. Četl jsem, že asi 10 betonových příšer zapůjčí bezplatně Praha 5 Kongresovému centru. Až se Brusel zeptá, kde jsou ony miliónové truhlíky a jaký účel plní, to bude asi koktání, jak nenaučený „páťák“ u tabule. A mimochodem, zajděte se někdy podívat na Strakonickou u Lihovaru. Uvidíte desítky truhlíků osazených často uschlými stromy, zarostlých trávou, jejichž údržba stojí ročně stovky tisíc korun. Ty smutné truhlíky stojí v řadách...na trávě. Můj volební tým mi vymyslel slogan „Konečně starosta, žádný truhlík!“ A promluvil mi z duše. Pokud budu starostou Prahy 5, nebudu opravdu žádný truhlík, za mě podobné pochybné projekty nebudou mít žádnou šanci! Já s vašimi penězi takhle zacházet nebudu.

Ing. Jan Skalický, politické hnutí PRO PRAHU,

kandidát na starostu Prahy 5

Ing. Jan Skalický

  • HPP
  • politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PRO PRAHU

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…